Soe Merhaba oğlum 3 ay 10 günlük. Sünnet için bugün dr ali osman köksalın kliniği aradım. Muayene edip engel bir durum yoksa hemen sünneti de gerçekleştiriyormuş. Gidenler var mı?
Busra7125 Soe geçen bende aradim 16 aylik oğlum için banada aynisini dedilee ama oğlum çok hareketli olduğu için kesinlikle zabdedemeyoz 5 dk sedye de oyuzden devlette narkozla olcaz biz
fgnrcp2704 Soe bende Keçiören de Vedat Ali Canoglu ndan aldım randevu oğlum 2 aylık klipsli olucak muayene sonrası oluyor diye biliyorum bende
TugbAlperen Soe ben çok araştırdım klipsli sünneti hiç onermliyolar ileriki yaslar içinde doğru değil diye okudum o yüzden ben vazgeçtim klipsliden
Kereminannesiii Busra7125 öyle düşünmeyin oğlum 2 yaşına girerken yaptırdık. Asla bir saniye durmayan çocuk. Biraz mızıldandı ama yaptırdık. Sonrası da çok rahat oldu
VelardaEdiz Busra7125 benim oğlumda 15 yada 16 aylıktı komple uyutmuşlardı çünkü çok hareketli hiç sorun yaşamadım dikiş işi bitince birkaç dk sonra uyandırdılar sarsılmadı çok şükür
fgnrcp2704 Soe Benim 3 arkadaşım yakın dönemde oğullarını sünnet ettilrdiler sadece klinikte muayene oldular öncesinde biyere gostermediler
Busra7125 Kereminannesiii çok korkuyorum vallaha ya aşı vurulmak için sedyeye yatarken en son 3 hemsire bir ben tuttuk öyle yaptılardi 😟
Emirkusunannesio Kereminannesiii benim oglumda iki yaşına girecek bizde sünnet yaptirmayi düşünüyoruzda siz nerde yaptirdiniz zor oldumu
Kereminannesiii Busra7125 çok kısa sürüyor zaten ne kadar az anlarsa o kadar iyi. Sizde rahat edersiniz
Kereminannesiii Soe ben istanbulda yaptırdım. Hanımefendi 16 aylık oğlundan bahsedince moral vermek adına yorumda bulundum ☺️
Kereminannesiii Emirkusunannesio devlette yaptırmadım özel bir sünnet kliniğinde yaptırdım istanbulda