[silindi] Sorum başka bebekle ilgili annesi sormamı istedi, doğduğunda yeşil şu an ela yeşil arası bir göz. Anne baba renkli gözlü değil baba ela anne kahverengi gözlü. 8 aylık bi bebek göz rengi ela ya da açık kahveye döner mi dönen var mı diye sormamı istedi. Sorum da benim kızımla ilgili 7 aylık ve gözleri fotoğraftaki gibi. Ben ve baba tarafım komple renkli gözlü eşim esmer açık kahverengi gözlü. Bebeğimin gözleri değişir mi? Yakından bakınca mavi yeşil gibi. https://www.hizliresim.com/8mkc8r9
Evrim1906 [silindi] valla canım eşimde bende esmer ela gözlüyüz oğlum sarışın mavi gözlü doğduğunda zaten mavi gibiydi yaşına 13 gün sonra girecek değişmedi yani
Cancansmom [silindi] 2 sorunun da cevabı kesin değil ki, 2 hatta 3 yaşına kadar belli olmaz. Ben yeşil eşim kahverengi gözlü. Oğlumuz mavi yeşil karışık gözleei ama şu ana kadar değişti hep bir mavi bir yeşil. 15aylık.
Sinektencikanyag [silindi] benim kuzenimin gözleri ilk okula gidene kadar maviydi şimdi güneşte ela gibi oluyor ama normalde kahverengi ailesinde de babası mavi gözlü annesi kahverengi gözlü olabiliyormuş öyle sonradan degisim
demirboy [silindi] ikisi de belli olmaz küçükler. Genelde 1 yaş civarı oturuyor göz rengi. 1 yaştan sonra yeşile dönüp sonradan da koyulaşan çok bebek var. Sizin bebeğinizinki değişebilir içinde yeşiller var zamanla dönebilir
[silindi] Bu arada bebeğimin gözleri doğduğu zaman daha az belirgin mavi idi. Şimdi daha belirgin. Diğer bebek ise eskiden açık yeşil gözleri vardı şimdi daha az belirgin.
Ozlemmpamir [silindi] bence dönmezzz diye düşünüyorum oğlumundaaa çok net mavi değildiii şuan 4 aylık olucak masmavi gözleri dönmez rengi sizinkide net çünkü
Gif Bildiğim kadarıyla bebeklerin göz rengi değişimi 6. ayda son buluyor.Daha sonrasında değişmiyormuş
Ozcskrl Oğlum doğdugunda gözleri masmaviydi. Babası öavi gözlü. Hiç değişmez diyorduk baya acıktı cünkü. 8. Ayda yeşile dönmeye basladı. 11. Ayda ela oldu. Suan 14 aylık. Kahverengiye dönmeye basladı. Bence tam olarak oturması yasını buluyor.