Gunesay Hasev2707 genetik faktörler boyu etkiler. Sizin ve eşinizin boyları da önemli. Ama uzama yani kısa boylularda genelde guatr hastalığı olur. Eşimin ailesinde de kısa boylular çoğunluğunda guatr rahatsızlığı var. Bebekte bu rahatsızlık olur mu inanın bilmiyorum. Ama bence başka bir doktora götürüp tahliller yapılırsa sebebi anlaşılabilir.
Fatma69 Hasev2707 argivit surup boy uzatıyor doktorum önermisti çok memnun kaldım bide ruşeym hafta da 2 kez 1 tatlı kasıgı yogurta koyup ver boy uzatma özelligi var
ikizlerr Momstar hayır evde yapıyorum ben çocuklar için lor, sütü kaynatiyorsunuz limon veya sirke ile kestirip biraz daha kaynatmaya devam ediyorsunuz lor için süzdügunuz sütün kalan kısmı peynir altı suyu oluyor bardaklara bölüp buzlukta saklıyorum çorbanın içine hafta da iki üç kere kullandım hep bebeklerim prematüre doğdu bence boylarının uzamasına etkili
Momstar ikizlerr süt olarak kalıyor ve zararlı bunu biliyorsunuz değil mi? Ve 1 yaş öncesi sütü bu şekilde vermek zararlı diye biliyorum yinede siz bilirsiniz ama boyu için iyi gelsede ilerde sindirim sistemi bağarsak düzenleri için zararlı olabilir isterseniz araştırın sizde
ikizlerr Momstar benim bebeklerim 19 aylıklar şu anda, ben doktor tavsiyesi ile kullandım, çorbanın içinde tekrardan pişiyor ham süt olarak kalmış olacağını sanmıyorum
Semracan Hasev2707 kuzum sağlığı yerinde mi çocuğunun ona bak ayrıca karı koca siz nasılsınız boy olarak bnm çocuğumda minyon tipli ee karı koca bizde kısayız birde çocukların büyüme atakları oluyor O zamanlarda boy atıyorlar durup durup üzülme takılma
Momstar ikizlerr süt mayalanmadığı zaman nerde kullanırsanız kullanın süt formunda kalırmış bu sütlaç bile olsa yani kefir yoğurt ayran olmadığı sürece süt olarak kalıyor bilginiz olsun. Yinede siz bilirsiniz tercih sizin tabi
Skrszsrp Benim tek bildiğim akşam dokuzda karanlık bir odada uykuya geçmiş olması gerektikleri. Büyüme hormonu başka türlü salgılanmıyor. Kuzenimin başına geldi. Dokuzu geçirmemeye gayret etti, aylardır duran boy, uzamaya başladı.