Hasev2707 Kızlar merhaba oğlum 16 aylık 77 cm olmuş nerdeyse aylardır uzamiyor ne yapacağımı şaşırdım d vitamini kullanıyorum gergin yoğurtta yer ama neden bukadar minyon anlamıyorum kilosuda az on kilo üzülüyorum
Gocicim Hasev2707 doktorunuz bakti mi hormonlai vs nasi ilerlio kan tahlillerine bi baktirin bide somon baligi avokado badem findik gibi kiruyemisler boy uzatior
Mirka8696 Hasev2707 boy olayi genlere dayaniyor çoğunlukta. Sizin ve esinizin ailesinin boyu nedir yani sizde minyonsaniz bebeginiz de aynı olacaktir hemen hemen
ikizlerr Hasev2707 mutlaka farklı bir doktora da götürün bir de peyniraltı suyu çok boy uzatıyor ben denedim ve çok faydasını gördüm
mihrosum Sızın esınızın boyuna baglı bebegın boyu. Boyum 172 hıc bıse yemeden buyumusum. Ailede herkes uzun diye boyum uzun. Yemeyle bir ilgisi yok canım
Momstar Al bende de o kadar 8 aylığız 2 aydır 68 cm uzamıyor babası 180 ben 160 normaliz yani ama yok oğlum minnoş kaldı üzülüyorum yemesi normal yani ne vermem lazım ki uzasın
Aybo Hasev2707 benımle eşimde öyle, benım oğlumda pek uzamadı, dokttara dediğimde boyu uzun diyor boy öyle her ay uzamaz 3 4 ayda bir uzar dedi, ama yaşıtlarına göre kısa geliyor bana,
Hasev2707 Aybo balık yağı baslicam doktorlar da bir tuhaf bu pandemide iyice kafadan savmak için herşeye normal diyorlar