Toprakaren cvlk hemen yapılmalı eşim doğum parası icin başvuru yaptı doğduğu hafta süt parasına da başvurmuş 1 ayda yattı 232 tl
minikannesii @cvlk ben almamıştım oğlum 14 aylıkken almaya karar verdim süresi doldu dediler ama sonra yeniden yatırdılar parayı 202 tl 16 aylıkken aldım doğum parasını da yeni aldım 300 tl doğum parası için sosyal hizmetlerden başvuru yaptım 2 ay içinde yattı
cvlk Tibektas yok kuzum onu sormuyorum biz daha başvuru yapmadık başru yapmanın süresi varmı onu soruyorum
EmelMina Anne888 doğum evrakıyla başvurmak gerekiyor. Yoksa devlet nerden bilsin ödeme yapacağını. Değil mi? Nette yazıyor nereye başvuru olacağı. Hatırlayamıyorum şimdi.
tamzamanlianne Tmc__00 doğum parasını diyorsaniz benimkide ödeme asamasinda gosteriyordu. Pttye gidip sordugumda yattigi ogrenip aldim. Bebegim 3 bucuk aylik. Sizinki coktan yatmis olabilir.
cvlk tamzamanlianne doğum parası vermiyorlarmış sigortam olmadı için eşime süt parası yatırmışlar 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
cvlk Toprakaren işte kaç gün süresi var eşim yapmamış daha birde dogum parası içinde başvurumu yapmm gerekiyor
Tmc__00 fgnrcp2704 aa öyle mi ben de mesaj gelir diye düşünüyordum e devletten bakıyorum ödeme aşamasın da yazıyor
fgnrcp2704 Anne888 esnn emzirme ve doğum parası ayrı yatıyor emzirme 230 lira filan doğum da 300 lira eşim başvuru yaptı ben yeni taburcu olmuştum SGK ya basvuruluyor sanırım dediğim gibi 170 arayıp detaylı bilgi alabilirsiniz