durucinar simiyyy Esimde öyle diyor ama sanki vücudumda yuruyomus gibi hissediyorum ☹️ off giysi odasında nasıl bulurum ki arka tarfta hep kullanmadığımız eşyalarla doldurmuştur internetten baktım 3ay yasarlarmis öylece 🙄 çok sağol biseye döküp mu koyayım odaya
simiyyy durucinar öylede olur zaten satıldığı şişe damla damla damlatan bi şişe olduğu için köşelere kenarlarada damlatabilirsin
durucinar Aycan5454 Ben kapıyı bile kitledim şuan 😬 altinada havlu sikistirdim gecemesin bu tarafa diye
simiyyy Blackcloud benim arkadaşımında öğrenci evinde çok çıkıyodu ev böyle ağaçlık biryerdeyse çıkıyor bunlardan ama gerçekten zararsızlar yani insandan korkar bunlar
Blackcloud simiyyy Evet evin yakınında bahçe var, ağaçların dalları gereksiz uzun camdan gözümüze girecek nerdeyse budamıyorlarda. Bakmadıkları yeşilliklerinin zararı bize dokunuyor böcük eksik olmuyor.🙄
durucinar Leylaa_ Keske insan olaydı 🤪 döve döve atardım bunu bulamıyor da eşim saklaniyormu ne yapıyorsa artık 😭
durucinar Laylaylaylaylom Of çok çirkin bişey kertenkele cinsinden zararsız ama ben kafayı yiyorum onun odadan çıktığını nasıl gorucem de içim rahat edecek
mom726272 durucinar Sülaymancık’ın ne olduğunu bilmiyordum evinizde Süleymancılardan birileri saklanmış sandım 😂 bizim burda el öpen derler zararsız zaten sesten korkup kaçar ten renginde olduğu için iğrenç görünüyor
buzlulimonata Bizde de coban ali derler😅4. kat balkonumuzda görmüstüm nasil geldi merak konusu insllah hemen kurtulursunuz
durucinar buzlulimonata Ay inşallah ya çatıda bi kac tane yavru vardı genellikle gece karanlikta görüyorduk sigara içmeye çıkınca anlamıyorum her yerde sineklik var nasıl girdi kafayı yiycem 🤦🏼♀️
Laylaylaylaylom durucinar Valla istediği kadar zararsız olsun bende çok fazla huylaniyorim böcekten falan