durucinar 12.katta oturuyoruz ve maalesef evde Süleymancık gördüm biraz önce kıyamet koptu sakın bana günah vs bişey demeyin nasıl yakalayıp cikarabiliriz giysi odasına girdi kapıyı da kapattım kafayı yiyebilirim ağlamaktan sistim tiksiniyorum 😭😞
Aycan5454 durucinar ilk defa duydum bu ismi normal de biz keler deriz her neyse bende geçen gün gördüm korkudan ölecektim neredeyse elektrikli süpürgeye çektim daha sonra çıkarttm içinden gitti
gozdesh durucinar o ne oluyor ilk defa duydum. Google’a yazıp bakamam böcek falansa tüm vücudum titrer 🙂
durucinar simiyyy Esimde öyle diyor ama sanki vücudumda yuruyomus gibi hissediyorum ☹️ off giysi odasında nasıl bulurum ki arka tarfta hep kullanmadığımız eşyalarla doldurmuştur internetten baktım 3ay yasarlarmis öylece 🙄 çok sağol biseye döküp mu koyayım odaya
durucinar Aycan5454 Ben kapıyı bile kitledim şuan 😬 altinada havlu sikistirdim gecemesin bu tarafa diye
simiyyy Blackcloud benim arkadaşımında öğrenci evinde çok çıkıyodu ev böyle ağaçlık biryerdeyse çıkıyor bunlardan ama gerçekten zararsızlar yani insandan korkar bunlar
simiyyy durucinar öylede olur zaten satıldığı şişe damla damla damlatan bi şişe olduğu için köşelere kenarlarada damlatabilirsin
Blackcloud simiyyy Evet evin yakınında bahçe var, ağaçların dalları gereksiz uzun camdan gözümüze girecek nerdeyse budamıyorlarda. Bakmadıkları yeşilliklerinin zararı bize dokunuyor böcük eksik olmuyor.🙄
durucinar Leylaa_ Keske insan olaydı 🤪 döve döve atardım bunu bulamıyor da eşim saklaniyormu ne yapıyorsa artık 😭
durucinar Laylaylaylaylom Of çok çirkin bişey kertenkele cinsinden zararsız ama ben kafayı yiyorum onun odadan çıktığını nasıl gorucem de içim rahat edecek
mom726272 durucinar Sülaymancık’ın ne olduğunu bilmiyordum evinizde Süleymancılardan birileri saklanmış sandım 😂 bizim burda el öpen derler zararsız zaten sesten korkup kaçar ten renginde olduğu için iğrenç görünüyor