ilaydaergul Anneler bebeğim 2 ay 16 günlük bugün katı bi şekilde yeşil kaka yaptı neden olabilir? Çok endişelendim bilenler cevap versin lütfen
Rainyellow ilaydaergul yeşil yapraklı sebze tüketirseniz bebeğe geçiyor tabi yeşil kaka normal sayılıyor
1bocek1cicekannesi ilaydaergul sizin beslendiğiniz yeşil yemekten olabilir brokoli ıspanak gibi… Enfeksiyon olabilir ya da bebeğiniz usutmus olabilir
ilaydaergul SuhedAras16 doktoruma attım resmini enfeksiyon olabilir bir daha yaparsa getir bakalım dedi o korkuttu beni de
SuhedAras16 ilaydaergul inşallah degildir ben geçen üşütmüşüm nasıl oldu anlamdım ama udi hindi yağı veriyorum hemen iyi oluyo
Pinarnehir Bizimki de yesil yapmaya başlamıştı 2 aylikken siddetli gaz vardi kusma basladi sonra süt alerjsii olduğunu öğrendik. Mamayla besleniyordu sonra özel mamaya gectik. Takip wdin kakayi sancisini
Yenibirannecik Pinarnehir sute alerjisi oldugunu nerden ogrendiginiz peki hangi bolumden? Benimde bebegim yesil ve mukuslu kaka yapiyordu doktorumuz gastroenteroloji bolumune yönlendirdi
Duru2014 Pinarnehir merhaba bizde aynı şikayetten gitmiştik doktora kusma ve gaz iştahsızlık bebelac lf gectik 2 haftadır yeşil yapıyor siz hangi mamayı kullanıyorsunuz
Cucumenveannesi ilaydaergul tabiki öyle ama enfeksiyon dan da olabilir bnm oğlum doğduğunda enfeksiyonlu doğmuştu zaten 10 gün kuvezde kaldı sonrasında iyileşince verdiler bana ama Bn usuttygy için öyle diye düşünmüştüm ablam hemşireydi o demişti yeşil kaka usutunce olur diye doktora sormadım hiç
Pinarnehir Yenibirannecik evet bizde cocuk gastroenterolojisine gittik o teshisi koydu ama test yapmadi belirtiler uzerine oyle dedi asiri gaz hep vardi mukuslu ve gürültülü kaka vardi kan yoktu. kolik dediler hep ama öyle degilmis aylarca aci cekti kizim cok üzülüyorum sonra siddetli kusma basladi sebep bulamadiler aPtamil progamin as verdi doktor denedik ve hersey düzeldi sonrs oyle devam ettik hala da ediyoruz hala yesil kakasi ama genel anlamda gayet iyi
Hellobacilar ilaydaergul enfeksiyon olabilir 1 defa olursa önemli değil ama tekrarlayan yeşil kaka olursa gaita tahlili verin
ilaydaergul Hellobacilar ya hiç dışarı da çıkmıyor eve de dışarıdan kimseyi kabul etmiyorum nasıl enfeksiyon olabilir ki 😔
Hellobacilar ilaydaergul canım İnan ben de aynı şekildeyim ama kızım bir şekilde hasta oluyor 😔 Kakası mukuslu mu normal mi