irem_gngr Bebeğim 3 aylık gazlı bebek evolvia ac gaz maması kullanıyorduk ama ishal yaptı şuan kilo alımı iyi vede gaz yapmayan mamaya geçmem gerek ama hangisi bilenler yardımcı olabilir mi lütfen 🙏🏻
Bilge1234 irem_gngr ben similac kullanıyorum faydasını gördüm bence bi deneyim bebelac denedim bizde hiç iyi gelmedi
Purpura26 irem_gngr Aptamil ile 15 günde 1 kg almıştı sonra smaya geçtim 15 günde 800 gram almış. Bence mamaların kilo aldırması aynı hemen hemen. Aptamil bebelac gold sma denedim. Şimdi tekrar aptamile döndüm. Eğer bu da iyi gelmezse gazına yine hipp denicem. Çok pahalı olduğu için direk ona geçmeye çekindim açıkcası
Ezelllll Bizde aptamil kullanıyorduk aynı şeyleri yaşadık doktorum hipi önerdi cok şükür bir sıkıntı cekmiyoruz suan
Sareeninannesi irem_gngr bende evolva ac kullanıyorum ishal hiç yapmadı evolvia nutripro plus deneyin o çok iyi
irem_gngr Sareeninannesi evolvia ac 3ay kullandım kaç kutu kullanıyorsun uz aylık kaç TL’ye denk geliyor baya pahalı cünkü bütçenizi sarstımı
irem_gngr Sareeninannesi birde evolvia nutripronun tadını kötü diyorlar kusma yapıyor diyorlar ondan da çekindim biraz
melike5461 irem_gngr Aptamil bebelac denedim gaz yaptı hele aptamil aşırııı gaz yaptı hipp kilo aldırmıyo SMA optipro kullanıyorum o kadar memnunum ki bilseydim en bastan alırdım sindirimi kolay doktor tavsiyesiyle aldım birde kucağıma alınca hemen gazı çıkıyo kabızda yapmadı kilo alımıda gayet iyi bir deneyin derim
Sareeninannesi irem_gngr ben kullandım hiç kusturmadı ama bebeğim kaka yapamadı çünkü sindirim bozukluğu var ve bir tek AC olan mama iyi geliyor başka kullanamıyorum
Pnnr irem_gngr Aptamil prosyneo gazlı bebegim vardı bunu kullaniyordum. Daha ince yapisi var bagirsaklar açısından sindirim açısından iyi bir mama.
GlgnOlgun irem_gngr benim bebeğim 2 aylık aptamil ve hipp gaz yaptı bebelac gold kullanıyorum gayet memnunum
nimetgamze Aptamil kullandım gaz yaptı. Çözülmesi de iyi değil. Hip kullandım kabız yaptı. Sma kullandım sürekli kusturdu. Bebelac gold kullandım. Çözülmesi iyi değildi ve de gaz yaptı. Bebelac kullanıyorum şuan. İçlerinden en iyisi bu geldi.
Cananaybey Bende bebelac gold kullanıyorum 6. Aydayım gaz sorunumuza bir tek bu iyi geldi tavsiye ederim ama sadece bebelac değil o gaz yapıyor bebelac gold olan
Ellaa2 irem_gngr ikiz bebeklerime sma comfort kullandım 6 ay boyunca çok memnun kaldım hem gaz açısından hemde kilo anlamında tavsiye ederim