Nezzz_ Suheda16 yaa çok teşekkür ederim emeginize sağlık genelde fılm ızlıyorum bebekle duzenlı bı dızım olmuyor eşimle izlıyorz bebegım uyudugunda çok teşekkür ederım bunlarıda ızleyecegım inşallah🥰🥰😍🌸
Suheda16 Nezzz_ ne demek bacım netflix görünce ben dizi sandım gece gece 😂 belki inanmazsın ama takıntılı bi halde sinema filmi izledim takıntılı hal diyorum üşenmedim yazdım saydım bunları 😂😂😂🤦♀️ Doğru anlasaydım sinema filmi önerilerim olurdu ama beni kayıt et istersen zevk türünü söylersin seve seve yardımcı olurum
Nezzz_ zeynepela2 çok teşekkür ederimm kore filmleri sanırım duymustum sanki bunu onlarda eglencelı komık oluyor🌸🥰
Nezzz_ Ebraryz yaaa evet eşim ona başladı bende bıraz ızledım ama benım tarzım olmadıgını bıldıgınden ıstedıgımı acmıstık 😀bunuda ızleyeyım onunla o zaman🥰😍
Nezzz_ Suheda16 çok tesekkurler ben komedı drama ask bu içerikte fılmler sevıyorum mesela hayat guzeldır green book bunlara bayıldım herseye evet gıbı daha nıce fılmler 😁
esin9927 Suheda16 merhaba banada yardımcı olur musun ☺️ Dizi sinema farketmez lacasa papel, prison break,you,blacklist,good girls dahada var ama bunlar en sevdiklerimden sence ne izlemeliyim?
Sareeninannesi Nezzz_ SQUİD GAME dünya sıralamasında birinci oldu bu dizi harika birşey tavsiye ederim tek seferde bitirdik sezonu valla
Suheda16 esin9927 o yukarda yazdıklarımı izlemediysen kesin izlemeni isterim özellikle yeni izlemeye başladığım yalan üzerine yalan dedektifi diyebilirim bi nevi lie to me başlamış bitmiş bi dizi yeni bölüm beklemeden izlersin en son yeni çıkan dizilerde ise beğendiğim kalamar oyunu oldu kore yapımı bunuda izlersen sezon sezon beklemelisin ikinci daha çıkmadı aslında çok dizi izledim bitirdim ama hala sezonlarını bekliyorum karambolde gibi net bilgi de yok nette o yüzden diyemiyorum en fazla başlamış bitmiş dizileri derm bacım
Suheda16 esin9927 person of interest de hoşuna gidebilir bak bi dene bilim kurgu tarzında seviyorsan the 100 de önerebilirim