Suheda16 Nezzz_ kalamar oyunu laca de papel tuhaf şeyler sense 8 lucifer gossip girl supernaturel lie to me nip tuck despurite housewife gia ve georcia the closer merlin daha nice söyleyebilirim ben tam dizi ve film kolik insanıyım bunların çoğusu neftlix de var ama senin zevkin ne bilmediğim için ilk aklıma gelenleri yazdım ben filmlerin her türlüsünü sevdiğim için
Nezzz_ 01asaf01 Teşekkur ederım fılmmi dızımı acaba dızıye cok bagımlı duzenlı ızlıyemıyrz esımle genelde fılm ızlıyoruz ama dızı degılse ızlerım bakıyorum 🥰🥰
Nezzz_ Suheda16 yaa çok teşekkür ederim emeginize sağlık genelde fılm ızlıyorum bebekle duzenlı bı dızım olmuyor eşimle izlıyorz bebegım uyudugunda çok teşekkür ederım bunlarıda ızleyecegım inşallah🥰🥰😍🌸
Ebraryz Nezzz_ film degilde dizi önerebilirim mini dizi squid game bu aralar çok popüler izlemediyseniz kesinlikle izleyşn mini bir dizi yada la case de papel izlemenizi öneririm
Nezzz_ Ebraryz yaaa evet eşim ona başladı bende bıraz ızledım ama benım tarzım olmadıgını bıldıgınden ıstedıgımı acmıstık 😀bunuda ızleyeyım onunla o zaman🥰😍
zeynepela2 Nezzz_ netflixte göremedim ama google a seven sisters yaz dün izledim çoookkk güzel bi film mutlaka izle
Nezzz_ zeynepela2 çok teşekkür ederimm kore filmleri sanırım duymustum sanki bunu onlarda eglencelı komık oluyor🌸🥰