Derinsart Tiredmother ebebekden aldım alt kısmıda dişlik agzına o kısmı sokuyor onlada uyumayı seviyor
Umutkusu Tiredmother şimdi aratıp baktım takip etmiyordum. Müslin uyku arkadaşı yazıp etiketlerde aratınca ilk çıkan sayfa Happyandtrendy_tr. Belki trendyolda filan da vardır bakmak lazım
Umutkusu Tiredmother benim oğlum bir emziği ağzında birini de elinde tutar sanırım emzik tutmak da uyku rutinimğz oldu. Eliyle sürekli bir şeyler tutmak isterdi birgün emziği verdim alıştı
Tiredmother Alpbeybi baktım şimdi aklımada bu yattı aslında fiyatıda iyiymiş intagramda bi sayfada da var ondan da fiyat alıyım ona göre sipariş vericem teşekkürler
tosbilitostos Tiredmother aslında ben vermemiştim ama kendi bağlandı beşikte ışığı kapatmaya kullanmıştım doğdugunda ama şuan biraz biraz bırakır gibi oluyor
NefesMaviDeniz Tiredmother Homemadearomaterapi de lavanta içerikli uyku arkadaşı var. Tavsiye ederim bir bakın tamamen doğal ben bir çok ürününü kullanıyorum. Bebeklerin uykusuna dalmasına da yardımcı oluyor lavanta🌸