Tiredmother Kızlar merhaba kızım 4 ay 11 günlük elinde birşeyler tutmak istiyor sürekli uyurken müslin veriyorum ama oyuncak gibi bi önerisi olan var mı tüylü olmayan çünkü ağzınada götürüyor bazen
incii tosbilitostos onlar çok sert ve rahatsız edici oluyor, belki kadife olanları tercih edilebilir. Uyku arkadaşı olarak çok fazla seçenek var müslin olarakta var almak isterseniz. Tiredmother
Havvakiki Tiredmother uyku arkadaşı var bizimde ama sürekli oynuyor uykuya geç dalıyor öncesinde de battaniyeyi tutuyor diye almıştım tavsiye ederim tenime sürüyorum alt kısmı bez kokumu alarak oynayıp uyuyor
Tiredmother tosbilitostos onu düşündüm sonra bi arkadaşım ağızlarına sürdükleri için ıslanınca kötü kokuyor dedi kararsız kaldım o yüzden
E_doga Sophie. Ben kızıma ondan aldım çok seviyor hem dişlerini kaşıyor hem de sürekli elinde . 2 Li almıştım beyaz olanı da vardı içinde tutması daha kolay olur diye.
Umutkusu Tiredmother müslin bezden tavşan uyku arkadaşı var ben oğluma ondan yaptırdım. Burada önermişlerdi instagramda etiketlerde aratıp birkaç sayfa bulmuştum.
Tiredmother Umutkusu instagramım yok aslında ama sayfanın ismini hatırlıyor musunuz arkadaşıma baktırayım bi
Bebek2020_ Tiredmother kızımın fili var küçük. Battaniyesiyle birlikte hediye verilmişti. Tüyleri de çok öyle. Onu arkadaş yapabilir 🥰
Zdk Tiredmother uyurken yatağından bir şey bulunması tehlikeli. Boğulabilir. Yorgan yastık bile kullanmayın diyorlar
Tiredmother Zdk uyuduktan sonra yanından alıyorum zaten Müslini ama ama sürekli bişeyler tutmak istiyor eliyle oyuncak tarzı şeyler olabilir uyuması için 4.5 aylık sonuçta yüzüne bişey geldiğinde elleriyle itebiliyor zaten ama bende sürekli kontrol ediyorum
tosbilitostos Tiredmother aslında ben vermemiştim ama kendi bağlandı beşikte ışığı kapatmaya kullanmıştım doğdugunda ama şuan biraz biraz bırakır gibi oluyor
Badem Tiredmother https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/erkek-bebek/Pelus-Oyuncak/5283709/1587084?channable=01783069640053314b4438305a312d5251302d5374616e6461727483 buldum sizin için, ben 20 TL’ye almıştım 40 TL olmuş 😑
Umutkusu Tiredmother şimdi aratıp baktım takip etmiyordum. Müslin uyku arkadaşı yazıp etiketlerde aratınca ilk çıkan sayfa Happyandtrendy_tr. Belki trendyolda filan da vardır bakmak lazım
Umutkusu Tiredmother benim oğlum bir emziği ağzında birini de elinde tutar sanırım emzik tutmak da uyku rutinimğz oldu. Eliyle sürekli bir şeyler tutmak isterdi birgün emziği verdim alıştı
meyaski Tiredmother E bebekten çıngıraklı mavi bir fil almıştım. Bir kere elindeyken öyle salliyordum ayağımda. Yüzüne dayayıp uyuyakaldi öyle. O günden beri hep eline onu veriyorum. Ama surda yanlış yapıyorum: gündüzleri de arada eline veriyorum oynamasi için. 2-3 tane oyuncağımız var çünkü