Volmine tatlisert aidat parası toplanıyor mu ? Oradan verilir. Yoksa kiracı verir çünkü ev sahibi kullanmıyor binayı bizim öyle oluyor bir de binanın boyası ne kadar tutacak ki
tatlisert Senaatalan ev sahibimiz sen oturuyorsan senin ödemen lazım dedi. O yüzden merak edip sormak istedim 😊
tatlisert Volmine aidat sadece merdiven silmeye gelen ablalar için veriliyor. Bende kararsız kaldım o yüzden sormak istedim teşekkür ederim 😊
Senaatalan tatlisert Sen yarın çıkacak olsan kim karşılayacakmış 😏 kiracımızın Eşi hamile alaturka tuvalete oturamıyormuş söyledikten sonra ertesi gün klozet yaptırdık sonuçta onlar ordan çıkınca da kullanılmaya devam edilecek birşey
Mommyys tatlisert emlak isi yapıyorum kesınlıkle kabl etmeyin demirbaşa girer sizi ilgilendrmez ev sahibi karşılar
tatlisert Cgnege44 bende öyle düşünüyorum. Zaten çok bir para değil sırf tartışma çıkmadın diye biz ödeyelim dicem eşime.
tatlisert Mom62626272 ya aslında sorumlu kişi bana söylediğinde bizlik bişey yok ev sahibine düşer dedi ama ev sahibi bizi aradı siz oturuyorsunuz siz ödersiniz dedi.
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi tatlisert aidattan ödenir. O ay tutan miktar aidata eklenir. 50 veriyorsan atıyorum aidat 75 olur. 🤷🏻♀️
tatlisert AyPerisiVeGokPrensininAnnesi biz sadece binayı temizleye gelen ablalar için veriyoruz 25 TL. Hemen istiyorlar bakalım biz vereceğiz büyük ihtimal 😊
Kucukadamimm Sonuçta orda kalıcı değilsiniz . Ev sahibi size cik evimden de diyebilir . Ev sahibi öder tabikide .
tatlisert Senaatalan sizin gibi düşünceli ev sahipleri azdır diye düşünüyorum☺️ Biz uzatmamak için ödeyelim dedik artık teşekkür ederim ☺️
Kucukadamimm tatlisert Sende onu geri ara ben sordum başka ev sahiplerine kiracı değil ev sahibi karsiliyormus böyle şeyleri deyin