Fenty 22 Numara/ Nike 100 TL 22 Numara/ Vicco 100 TL 1 Yaş yazıyor ama 1.5 yaşa kadar kullandı oğlum e bebekten almıştık kalıp olarak 1 yaş için ideal. 60 TL 6/9 ay uyumlu unisex kışlık tulum. 50 TL
eceunverkanra Fenty Merhaba🥰 2.el satis etiketimizde anne-bebek ürünleri dışındaki ürün satışlarının yasak olmasından dolayı postunuzun o kısmını düzenledim❤️ Hayırlı satışlarınız olsun inşallah🌸
Trkanmete Fenty merhaba 2.el almayı düşünmüyorum ama vicconun botunu oğlum için eşim beğenmişti aynı model. Ama bana tabanı yüksek gibi geldi. Nasıl kullanışlı ve rahat mı acaba
Burcu60 Fenty ins satarsınız ama bişey sorcam benim oğlumun da boyel bı tulumu var ama sararmış nasıl geçer bilginiz var mı
Fenty MiracAlpinveUmutunAnnesi Kız bu fiyatlar bedava zaten ya 😂 100 TL Nike, vicco veriyorum daha ne yapayım.
MiracAlpinveUmutunAnnesi Fenty Bende hemen hemen bu fiyat yazardım. Sıfırı cok pahallı yani. Birde attığın ürünler yeni gibi
Fenty MiracAlpinveUmutunAnnesi Uzun zaman kullanmadı ondandır, ayy şuan kendimi tuhaf hissettim gelen yorumlara. 😂