Ay_61 Sevgiela benmkıde 5 bucuk aylık oldu onceden 175 cc falan ıcıyordu suan 90 ile 120 arası ıcıyor dert etmıyorum acıksa yer canım sıkıntı etme kılosu normalse benımkıde sadece mama yıyor
Efecanmm Sevgiela benm oğlum 4 aylık olcak 1 haftası var meme+mama veriyorum sütüm sürekli olmuyor 5 6 saatte ancak doluyor o da tek göğüs.. Mama da 3 ölçek içiyor az mı yetersiz mi acaba kilosu en son bu ayn 10u gibi bakıldığında 7ydi..
Efecanmm Sevgiela bizim bebeklerin maşallahı var o zaman bende bu konudan tedirgindm bacak boyu da uzun 4 aylık bebek gibi değil de sanki 7 8 gibi görünüyormş dışardan herkes öyle söylüyor kaldırdığımda kollarım ağrıyor
Efecanmm Sevgiela telaş yapmayalım bebekler zaten kendi düzenlerini kuruyor bizi de ona alıştırıyorlar
melekdag Sevgiela isterseniz saatte bir 50-60 ml verin. Az olduğu için Daha çabuk sindirip içebilir. bi anda içmeyebiliyor bi deneyebilirsiniz
Efecanmm Sevgiela oğlumun acıkması bazen 3.5 saat bazen 4 saat sürekli istediğinde de emziriyorum saatini bildiğim için dökmüyorm hiç gerek kalmyr yani