Sevgiela Kızlar 5 aylık bebeğim var mama ile besleniyor ama bir öğünde genelde 120 cc içiyor 150 yapıyorum 30 cc geriye bırakıyor normal mi nasıl arttırabilirim artırmam gerekiyor mu
Veyselaras Sevgiela Benimde canım bazen 150 içiyor bazen 125 ml i iciyor ama anne sütü alıyor biberonla besliyorum
Mommqueen Sevgiela benim oğlum 3 aylık sadece mamayla bedlenıyor 180 ml içiyor ama öğün aralarını çok actım ben 4-5 saatte bir verıyorum
Sevgiela Veyselaras Emziriyorum gündüzleri sütüm olmuyor akşamları yine az da olsa oluyor olanı da emziriyorum uyandıkça
Sevgiela BBBuse ah bu aralar mızır Mızır aç mı tok mu onu da anlamıyorum dişte çıkarmıyor anlayamadım derdini
BBBuse Sevgiela ben öyle zamanlarda boş biberonla deneme yapıyorum toksa itiyor acikmissa boş biberonu çekmeye çalışıyor:)
melekdag Sevgiela isterseniz saatte bir 50-60 ml verin. Az olduğu için Daha çabuk sindirip içebilir. bi anda içmeyebiliyor bi deneyebilirsiniz
Mommqueen Sevgiela olabilir bide ben sunu farkettim erken aralıklarla beslediğim zaman çok gazı oluyordu bebeğimin gazdan içemıyordu mamayı arayı actgımdan beri bu sorunda kalktı ortadan en az 4 saat vermeyin bi diğer öğün arttp tekrar deneyin
Gzmkr Benim bebeğim de 5.5 aylık 120 cc içiyor mama verirsem. 150 yaptığımda bırakıyor hatta bazen 90 içiyor. Kilosu iyiyse zorlamayın, zaten doyuyorsa bırakır, doymazsa da anlarsınız.