Ahanife Arkadaşlar sütüm artsın diye yulaf yiyicem ama nasıl yemeliyim sütle mi yoğurtmalı mi kahvaltıda mi yoksa kimi akşam yemeğinden iki saat sonra diyor öyle mi yiyipte faydasını gören var mi😊
Veramm Ahanife sütü arttırmanın tek yolu sık sık emzirmek ve bol su içmek ...yediğimiz besinler ancak kalitesini artırır miktarını çok etkilemez 🤭
mcansum Ahanife un şeklinde kullanablrsn cekipte omlet pogaca vs sütle pişirilip yeniliyor yogurt meyve ile de öğün yerine gecıyor
Minikkusum Ahanife canım sütünü artırmak için tahin pekmez ye pekmezi 1 ölçü tahini 4 ölçü koyup karıştır. Benim ne zaman azalsa tahin tekrar artırıyor
aysesarioglu Ahanife ben yapıyorum tadini cok da seviyorum laktozsuz süt yulaf bide icine cilek muz falan dogruyorum cok lezzetli oluyor ara öğün olarak 😊 süte de katkısı var bence
Ahanife Veramm günde 4 litre içiyorum 1 saatte bazen 2 saate bir yarım saatte bir bazen de 15 20 dk birde emzirdiğim oluyor sık sık emzirmeye çalışıyorum sütüm yetmiyor değil ama yine yetmiyor mu diye düşünüyorum bebeğim güzel emiyor ama
Melek21 Ben arada yiyorum ama öyle saat koymadım kendime genelde öğle yemeği niyetine yiyorum içine biraz bal ve kuru meyvelerden ekliyorum sütle beraber tümetiyorum
Ahanife Melek21 anladım canım ben de ara öğün gibi yemeyi düşündüm tadında bir tuhaf ya üzüm eklemeyide düşündüm bal da eklim tatlı olsun tadı değişsin hem de ama süt gaz yapar diyorlar ya onu da bilemedim bi🤷🏻♀️
Ervaenes Anne sütünü en çok tatlı ve su artırıyormuş bende geçen süt arttırıcı bir makale okudum süt arttırıcı çay bakiyordum temel besin şu ve tatlı 😍🤗
Ahanife Ervaenes Aynen Canım ben de çok araştırıyorum hep su su su ve sulu şeyler zaten suyunda abartıyorum bol bol içiyorum durmadan su tüketiyorum 😄 tatlı banada fayda ediyor😊
Ahanife Bussrraaa havuçta gaz yapıyor diyorlar ben onuda yemiyorum 😒 zaten gaz sorunumuz var korkudan yiyemiyorum ki
Gelincik Ahanife gözlere çok faydası var prematüre olduğundan gözleri görmüyordu benim oglumun havuca toparlandi
Ahanife Melek21 maalesef ki başımız dertte yani bu gazlarla Bağcan bilmiyorum yani ne yapsak ne etsek aynı bir çare yok yani😒 benim bebeğim birde 23 günlük daha çok küçük 😔
Ahanife Gelincik havucun herşeye faydası var ama maalesef ki gaz korkusuna onuda yiyemiyoruz kimi ye kimi yeme diyor arada kaldım yani bebeğimde küçük olunca yemiyorum sıkıntı çıkarmasın diye
Ahanife Minikkusum kaşık kaşık yiyorum Canım yerken midem bulanıyor ama bebişim için katlanıyorum 😊 faydasınada görüyorum sanırım😊
Milam16 Ahanife biogaia damla al canım iyi geliyor benim bebeğimde 34 günlük ben bi arkadasımdan duymustum damladan baska bişey fayda etmedi