D-Ayyildiz1 Denizmooom geçtik daha yeni yeni bende dişten şüpheleniyorum durduk yere ağlıyor huysuzlanıyor
Denizmooom Kbra_1992 bizimde dün gece üşüdü sanırım banyoda yapmıştı 4ay tüm gece uyuyan bebek mızır mızır yabıma aldım ısıttım bugünde kaloriferi yaktık bugün gece iyiydi gazda yapabilir üşüyünce diş diye düşündüm ama ikisi karışınca sanırım zorlandı
hulyaaa-123 D-Ayyildiz1 gaz yapıcak bişey mi yediniz acaba bende ciğköfte acılı şalgam falan içtiğim zaman öyle olmustu
D-Ayyildiz1 hulyaaa-123 yok gaz olsa da kendi yapıyor zannetmiyorum başını cok çevirip kıpırdıyor emzirmeye alınca sıkıntı yok yerine bırakınca olay değişiyor dün gece de sürekli uyanır gibi oldu 🤦🏻♀️
D-Ayyildiz1 Kbra_1992 Ben çoktan ay sonu yakmaya başladım küçük bizim gibi değil cabuk üşüyorlar doktora vereceğime yakıta veririm napayım
Denizmooom D-Ayyildiz1 ek gıdaya geçtiğiniz içinde bağırsaklar tam hazır olmadığı için rahatsız edyor
DOLANDIRICI D-Ayyildiz1 bnmkide 5 aylik uykusunda aglamaya basladi 5 dakka aglio geri susup uyuyo nedenini henuz anlmadm
D-Ayyildiz1 DOLANDIRICI benimki ille sallanacak yoksa uyanıyor hepten başa sarıyoruz gece de hiç çekilmiyor
Tatlican D-Ayyildiz1 Belki disleri cikacak.Benim kızım inledigi zaman ayni gun icinde ayesi çıkıyor ama sizinkisi disten belki
D-Ayyildiz1 Denizmooom zannetmem çünkü rahatlıkla yapıyor ama gece olayında nasıl oluyor onu bilemiyorum 🤷🏻♀️
Sesii Ay benim ki aynı ya sağa döner ya sola bakmışım kafa benim yanımda uyuttum rahatım derken asıl gece kaç kere kalkıyorum D-Ayyildiz1
D-Ayyildiz1 Sesii benimki anne yani beşiğinde ama işte şu saate kadar 500 kere kalktım hep bi mızmız uykuda derdini de anlamıyorum 🤦🏻♀️
escmrk D-Ayyildiz1 benim kızımda doğduğundan beri mırıldanırdı uykusunda 38 gün oldu. Son zamanlarda daha az yapmaya başladı uyumaya devam ediyor ama