D-Ayyildiz1 Kbra_1992 Ben çoktan ay sonu yakmaya başladım küçük bizim gibi değil cabuk üşüyorlar doktora vereceğime yakıta veririm napayım
D-Ayyildiz1 Denizmooom geçtik daha yeni yeni bende dişten şüpheleniyorum durduk yere ağlıyor huysuzlanıyor
Denizmooom D-Ayyildiz1 ek gıdaya geçtiğiniz içinde bağırsaklar tam hazır olmadığı için rahatsız edyor
D-Ayyildiz1 hulyaaa-123 yok gaz olsa da kendi yapıyor zannetmiyorum başını cok çevirip kıpırdıyor emzirmeye alınca sıkıntı yok yerine bırakınca olay değişiyor dün gece de sürekli uyanır gibi oldu 🤦🏻♀️
DOLANDIRICI D-Ayyildiz1 bnmkide 5 aylik uykusunda aglamaya basladi 5 dakka aglio geri susup uyuyo nedenini henuz anlmadm
D-Ayyildiz1 DOLANDIRICI benimki ille sallanacak yoksa uyanıyor hepten başa sarıyoruz gece de hiç çekilmiyor
Tatlican D-Ayyildiz1 Belki disleri cikacak.Benim kızım inledigi zaman ayni gun icinde ayesi çıkıyor ama sizinkisi disten belki
D-Ayyildiz1 Denizmooom zannetmem çünkü rahatlıkla yapıyor ama gece olayında nasıl oluyor onu bilemiyorum 🤷🏻♀️
Sesii Ay benim ki aynı ya sağa döner ya sola bakmışım kafa benim yanımda uyuttum rahatım derken asıl gece kaç kere kalkıyorum D-Ayyildiz1
D-Ayyildiz1 Sesii benimki anne yani beşiğinde ama işte şu saate kadar 500 kere kalktım hep bi mızmız uykuda derdini de anlamıyorum 🤦🏻♀️
escmrk D-Ayyildiz1 benim kızımda doğduğundan beri mırıldanırdı uykusunda 38 gün oldu. Son zamanlarda daha az yapmaya başladı uyumaya devam ediyor ama