[silindi] Aynı durum doğduğundan beri var maalesef üstelik kızım kolik değil ama gece 3 den sonra sabah uyanana kadar inliyor huzursuz uyuyor… 100 günlük bu arada
Sesii Ay benim ki aynı ya sağa döner ya sola bakmışım kafa benim yanımda uyuttum rahatım derken asıl gece kaç kere kalkıyorum D-Ayyildiz1
D-Ayyildiz1 Duyulurum bende ondan şüpheleniyorum napicam bilmiyorum bi evresi bitmeden başka evresi geliyor çocuk sürekli ya ağlamalı inliyor ya dönüp durup ses çıkarıyor gece de sürekli sallayamam gundiz uykulari da azaldı
BzeynepC D-Ayyildiz1 kizim 1 yasinda 2 gecedir saat 4 te alarm kurulmus gibi uyaniyor. Ve 5 bucukta uyuyor. Asla sebebini anlamadim.
Minikkizimm D-Ayyildiz1 benim ki 10 aylik hep o sekildeydi asla kipirdamadan ve mikirdamadan uyumazdi suan uyurken emekliyor bile 🤦♀️
PrensesimEla Minikkizimm aman Allahım benim kızım da doğduğundan beri beşikte sürekli hareket halinde yatar sabaha kadar 4-5 defa beşiğin ucundan baş kısmına getiririm sizin yazınızı okuyunca gelecekteki biz mi diye düşündüm 🙄😀
Artemis16 D-Ayyildiz1 benimki de 4 aylık oda bu aralar öyle inlemesi kıpırdaması geçene kadar uyanık kalıyorum bende anlamadım neden böyle yapıyor
D-Ayyildiz1 Artemis16 her evresi zor bir surec onu anladım sabah ezanında tam uyandı şimdi uyudu ama bakalim kaç dk sürecek
Berraserra D-Ayyildiz1 bizde 42 günlüğüz aynı bizde öyleyiz ağlamıyor ama gece sürekli kıpır kıpır ıkınmaktan gerinmekten uyuyamıyor
3children1mom D-Ayyildiz1 Belkide öyle uyuyordur. Kimi inler kimi horlar kimi konuşur v.sv.s önemli birsy olduğunu sanmıyorum 😊 Diş de olabilir. Bir kuru soğanı robottan çek suyunu süz suyuna 1 2 damla karanfil yağı damlat ve damağına sür. Kızarıklık var mı şişlik falan
D-Ayyildiz1 3children1mom ya parmağımı gezdiriyorum ona izin veriyor ama herhangi bi ateş yok şişlik pek anlamıyorum aşırı salya var buldugunu ağza sokma var
minikmelegimmmm D-Ayyildiz1 bizim hep öyle ama gazdan dolayı 2 aylığiz sizin biraz büyükmüş gazı geçmiş miydi
D-Ayyildiz1 minikmelegimmmm çok şükür gaz problemi tam 4 ayında bitti o 4 aya gelene kadar anamdan emdigim süt burnumdan geldi o derece çok çektim cok ağladım çocukla birlikte gerçekten kolik bebek cok zor
3children1mom D-Ayyildiz1 Daha ıçerde o zaman husuzluk yapıyor olabilir salya da normal zaten dişten 1 hafta önce aktığı da olabilir