Kbxxra Seref benim oglum 2.5 aylikken pusetten yere düstü yerde hep cakirligdi dudagi patladi arti basinda bingildagin hemen yaninda bi cizik olustu. Yavrumu yerlerde kanlar icinde gördügümde canimdan can gitti hemen acile götürdük röntgen falan yapildi cok sükür hic bir seyi yokdu. O gece yanimizda uyudu her saat basi kaldirmak zorundaydik..😞 sizede büyük gecmis olsun
1bocek1cicek Seref İnsaAllah birseyi yoktur benim kızım da baya 3 4 kere düşmüştü ama o kadar küçük değildi 5,6,7,8 aylıktı düştüğü zaman çok geçmiş olsun Rabbim bütün cocuklarimizi korusun insaAllah
newmomdady Seref benimde koltuktan düştü cok yorulmustum koltukta uyumustu bende karsi koltukta tv izlerken uyuya kalmisim güm diye bisesle uyandim gözümü acmamla oglumun ciglik atisini duydum sirt üstü düşmüştü cok korkmustum kucağıma aldim baya bi agladi sonra sakinlesti ama ben hic aklima gelmedi kontrol etmek cok korktum bisey oldu diye sakinlestirip basinda beklemistim tabi kemdime cok.kizdim nasil uyuya kalirim diye bidaha da koltuga koymadim ders oldu bana
Mommqueen Seref benim kızım 1 aylıktı pusetten düşürdü babası kemerini takammştım uyuyor dıye bisn unutmuşum baglı olmadgını puseti arabaya esim götürürken hemde beton zemine düştü yüzünün bi tarafı üstüne çok şükür bişey olmadı ama hatta hastanede emar vs cekmediler col küçük bi travma belirtsi yok boşuna radyasyon almsn dediler 😬