Seref Merhaba kızlar. Bebeğim 27 günlük. Gece emzirirken uykuya dalmışım ve bian boşluğuma gelmiş bebek kucağımdan yataktayken yere düştü. Hemen kucağımdan düştüğünü farkettim, ağladı kucağıma aldım sakinleşti hemen. Kusma olmadı başında ya da başka bir yerinde darp morarma yok. Sabah rutin ağlama gaz sıkıntısı yaşadı. Bugün hep emzirdim uyudu emzirdim uyudu rutini ile geçti. Normalde sanki daha çok ağlardı ama anlamadım. Benim kızım kadar küçük düşen var mı aranızda. Şuan uyuyor emzirdim. Dikkatimi çeken bir sıkıntısı olmadı ama normalde daha çok ağlardı şimdi o kadar ağlamıyor sanki :/
Morfrenk Seref oy kıyamam sana nasıl yorgundun kim bilir, Allah korusun evladını.. Bir şey yok gibi gözüküyor ama nacizane tavsiyem yerde oturarak emzir ve asla yatarak emzirme bundan sonra. Yorgun olunca gaflete düşüyor insan👌
nurelem Seref keşke doktora götürseydin canım yine de takipte kal ve doktora götürmeni tavye ederim için rahatlamış olur hem.
Feyyyzza Seref ah kuzum benim. Melekleri korumuş yavrunu. Ben özellikle bu durumlardan korktuğum için yatak odasından salona götürür yerde oturup emzirirdim uykum açılsın diye salona giderdim yani. Yada duvar kenarında yatmalısın bebişinle. Korkma kusma vs olmadıysa bisey olmamıstır. Kıyamam ya
Haticenr Seref çok küçük değildi düşürdüğümde ama yinede ben gitmiştim doktora ilk 2 saat çok çok önemli uyutma takip et kusması falan olmazsa uyutabilirsin sonraki 24 saatte önemli iki saatte bir uyandır hatta ağlat ağlaması daha iyi demişti 24 saat sonra kritik evre geçiyormuş senin takibine göre kusması kafasında şişlik falan yoksa götürüpte radyasyon almasın boşuna tabi hepsi sağlık için ama bebeğin küçük yazık hemen atamaz o geçmiş olsun 🙏🏻
TiniminiKayra Seref Canim baya kucukmus bi doktora sor istersen belki belirti olmasada skinti olabilir..cunku hamur daha onun kemikleri fln
Satgiray Seref Allah ım esirgesin canım lütfen daha dikkatli ol lütfen skntı olmasın bebiş te doktor a götür gene de
Bebegimm1 Seref bildigim kadariyla kucuk bebeklerde gözlemleme olmuyor diye biliyorum yanls hatirlamiyorsam dustugu yerin yukseligi de onemli bence acile goturun bebeginiz cok kucuk vucudu çok hassas goturmekten bir şey kaybetmezsiniz bizede haber verin insallah bir şey olmamistir🤲
Deletedmom5284 Doktora götürün bence çok küçükmüş birde size tavsiyem yerde yatın, ben uykusu ağır bi insanım düşüreceğime emindim yer yatağı yaptım, gerçekten de uyurken kucağımdan kaydı bi iki kere ama yerdeydik yorgana düştü, önleminizi alın kafanız rahat olsun
Yagmuurr Deletedmom5284 Yaa konuyla alakasız olacak ama gerçekten hem çok mantıklı bir kadın hemde çok güzel bir annesiniz bu forumda en beğendiğim annelerdensiniz gerçekten yorumlarınızı keyifle okuyorum 🤍
anayimbenn Seref gözlerini kontrol et bebeğini incele 24 saati geçtiyse korkulacak bir şey yoktur çöl şükür. Yatağı ortalayıp emzirin en iyisi yorgun oluyoruz bir hayli ne kadar üzüldüğünüzü anlayabiliyorum
Palet0056 Seref düştüğü yer 50 cm’den az ise takip fazla ise doktora götürülmesi gerekiyor diye biliyorum yine de yanlış yönlendirmek istemem ulaşabilirseniz doktorunuza telefon ile sorun ulaşamazsanız da bi götürüp gösterin. Allah size de güç versin, geçmiş olsun
izmirliannee Seref kaç saat oldu dusureli bebeklerde durum farklı olabiliyor sanırım gözlemleme yanlış olabilir, bence de yer yatağı yapın yada yataginizin etrafını iki katlı yorgan ile döşeyin cok geçmiş olsun
Mercimek26 Bende maalesef 34 günlükken düşürmüştüm. Biz hemen hastaneye götürdük. Doktor bıngıldağını vücudunu falan morarma var mı diye kontrol etti. Çok küçük olduğu için tomografiye sokamayacağını evde sürekli gözlem altında tutmamızı söyledi. Kusarsa emmek istemezse bakışlarında bi tuhaflık sezersen hemen geri gelin demişti. Geçmiş olsun sizede.