_caglabebek Yaa bizim saglik ocagimiz 3. Ayda bu aşıyı yapmadi baska bir saglik ocagina rica minnet yaptirdik yarin 2. Dozu yaptirmam lazim evde kendim icirememmi
Purple13 _caglabebek valla bizim 2 dozda tam pandeminin yoğun olduğu kusıtlamaların olduğu döneme denk gelmişti geçen sene kendim yaptım. Sağlık ocağı yaparım ama evde yap dedi ben kendim içirdim.
_caglabebek Tugba10-5 bide bugun tam 5 aylik oldu ama gidemedim bugun yarin yaptirsam sorun olmaz degilmi
Yasemin38 _caglabebek ne alaka ya kendinizin vereceği bir karar. Allah korusun bebeğiniz rota virüsü olsa doktorunuzmu ilgilenecek vebali onamıymış tövbe yarabbim
Tugba10-5 _caglabebek benimde iki gün geçmişti hafta sonuna denk gelmişti hafta başı aldım yaptım evde zaten ağızdan bir öncekinde sorun yoktu alerjileri yoktu sıkıntı olmadı .
_caglabebek Purple13 bizimde 2. Doz 1.de birsey olmadi ozaman yarin alip iciriyorum saglikocagimiz cok uzak gidip tekrar ayni sebepten dönmek istemem gene yapmazlar
_caglabebek F-ergullll aliyorsun asiyi eczaneden saglikocagi yapiyor bizimki yapmadi ama esimin kayitli oldugu saglikocagi yapti bi arkadasimda bebegine yaptirdi yapiyor saglikocaklari
Aybars-45 F-ergullll eczaneden temin edilip dağlık ocağına götürdünüz mü yapıyorlar ben o şekilde yaptım
Nejlavrl F-ergullll bizim saglik ocagimiz yapacak yarin aşımızı biz asiyi alip götüreceğiz onlar yapacak neden yapmasinlr
Purple13 _caglabebek not al verdiğin tarihi doktorunuza söylersiniz. Ne aç ne tok karnına İçirin yavaş yavaş yanağa doğru emmesini sağlayın. Ben olurda akar diye ağzının altına kaşık koydum ama sorun olmadı. Sağlık ocağındaki ebe öyle içir demişti yanağına doğru emdire emdire
F-ergullll _caglabebek peki hastanelere göre dahamı uygun acaba hastane fiyatı 350 tl sanırım biz ilk dozu öyle yaptırmıştık
Mihranfgh _caglabebek çok basit birşey ben ikisinde kendim evde yaptım çalkala kapağı kır at ağzına damlat bu kadar ama sakın kutularını atma sağlık ocağına götür o kutu olmadan sisteme işleniyor