Kelebeklerinannesi İlk bebegimfe 4 ay sonra adet görmeye başladım. İkinci bebeğim 2,5 aylık şuan . Hala adet görmedim
Derinn67 Kkaraca benmde normal ozaman içim rahatladı şuan 5ay oldu doğum yapalı tık yok. Her ay test çubugu alıorm😥😅
Derinn67 ilknuraydinnn ama böyle lekelenme gibi fakan bişeydemi yok hiç sıfır mı yani?benmde 5ay oldu hiç olmadım daha endişelendim
Evrim1906 Derinn67 doğum dan sonra kanamam 15 gün sürdü ilk 1 hafta adet gibi oldu sonra damla damla 40ım çıktıktan 2 hafta sonra falan eski adet düzenime geri döndüm ama bünyeden bünyeye değişiyor görümcem 1 buçuk sene olmamıştı ablalarım aynı benim gibi oldular birazcık da genetik canım ya
Kkaraca Derinn67 normalmis annemde 1 sene sonra olmus yalniz bunu yazdim ve gecesi kanamam geldi 😂😂😂😂
gemmateller Derinn67 ben doğumdan 8 ay sonra regl oldum sonra bi daha olmadım. her ay gebelik testi yapmak zorunda kalıyorum şuan
Derinn67 gemmateller aynı bende böyle işte ödüm kopuyo 5ay oldu yarın yine çubuk almaya gidicem mecbur
ilknuraydinnn Derinn67 hiç olmadı canım 40 çıktıktan sonra lekelenme bile. 1 seneye kadar normal dedi doktorum ilk muayenede sonrasında da emzirdigin sürece adet olmayabilirsin demisti
gemmateller Derinn67 doktoruma gittiğimde herşeyin normal demişti ama bu son durumdan haberdar etmedim onu. Acaba normal mi böyle olması hemen düzene girmemesi? Siz hiç bi doktorla görüştünüz mü?
Derinn67 gemmateller bu benm 2.çocugum ama diğerini unutuyo insan yıllar geçince heralde bukadar uzun deildi.hayır çubuk negatif çıkınca gitmedm açıkcası doktora
Muhasebeciana Derinn67 4.5 ay sonra ilk adetimi oldum daha sonra 2 kez 2 ay arayla oldum daha sonrada 4 aydir ust uste oluyorum
Derinn67 ilknuraydinnn içim rahatladı valla evham yapıodum bi kaç kişi daha yazmış olmadık diye şükür 🙂