Fatma-1 Kızlar bugün kızıma gaz ilacı diye d3 vitamini vermişim öğlen ve akşam olmak üzere 8 damla öğlen akşam 8 damla ne çabuk bitti gaz ilacı dedim dışına bir baktım oysaki vitamin miş korktum baya ya nasıl fark edemedim anlamadım
Fatma-1 Fatma-1 Fazla verdim vitamin fazlası zehirler yazıyor intarntte şuan lık birşey yok kızımda sabaha kadar uyuyamam şimdi korkudan
Fatma-1 canimoglum_2020 evet aklıma geldi vermicem vücudunda yağa karışan birleşmiş vitamin yani hemen düşmediği için bir kaç vermemeyi düşünüyorum
Yasemin38 Fatma-1 birkaç gün verme damladan canım. Korkma birşey olmaz ama gözlemle yinede bebeğini için rahat etsin😊
Zzzz Fatma-1 bende aynı şeyi yaşadım iki kez ayrı ayrı vermişim bişey olmadı 2 gün filan vermedim sonrasında
Zzzz Fatma-1 evet bi gün sonra sağlık ocağına gitmiştim doktorada sordum bişey olmaz dedi olmadı da çok şükür 🙏🏻 hemde ben ikinciyi kendi d vitaminimden vermişim karanlıkta bizde gaz damlası diye verdik bi baktık d vitamini
Fatma-1 Zzzz Evet şükür birşey olmadı şuan uyandık etmiştik güzelce ☺️Sorun yok teşekkür ederim 😘korktum bir an yanlış fazlasıyla verince hemen kötüsü geliyo aklıma
NaimeYilmaz Fatma-1 2 gün falan vermeyin bir şey olmaz tek seferden o zehirlenme fazla dozdan oluyor. Yani vücudun dvit ihtiyacı yokken düzenli alınmasından kaynaklanıyor. Siz 1 kere vermişsiniz tedirgin olmayın hiç.
Pinar_pinar35 Fatma-1 internette yazan şeylere çok inanma aynısını bende yaptım d vitaminini aynı gün gaz ilacı diye sabah öğle akşam 8 er damla şeklinde verdim hiçte bişey olmadı şükür.nette yazanlar abartı onlara kalsa su bile zehirliyor yani rahat ol rahat uyu bişey olmaz
Fatma-1 Pinar_pinar35 Teşekkür ederim 😘evet doktoru aradım akşam oda birşey olmayacağını söylemişti içim rahatladı kızım birde huysuzlanmaya başladı dün ağlıyo emmeye çalışıyo emesi var ama onun için aradım hastalandı mı verdim diye onun için de 2.ay atağı diye birşey varmış galiba ondan yapıyormuş
Semaelisaa Başıma gelmedi bilmiyorum bu konu hakkında gaz içinde sürekli gaz masajları yapmanı tavsiye ediyorum hatta bebek sıpa merkezine de götürebilirsin
Fatma-1 Semaelisaa Evet spaya götürdük iki kez her banyodan sonra da maşajımızı yapıyoruz vücut yağımızla ☺️Çok şükür 2.haftadan sonra çok yoğun yaşamıştık gaz sancımızı ama kolik değiliz ilk aydaki gibi bi gaz çekmiyoruz