tgba-22 2 aylık bebeğim sürekli ıkınma halinde her damlayı deniyorum olmuyor sadece emiyor momys bliss şurup kullanıyorum şuanda da yanında tekrar damla kullanan var mı bi de 2 3 gündür de ilk defa kakasını yapamıyor ne yapmam lazım huzursuzlastı iyice
Arelsmom tgba-22 canım yediklerinin içine kimyon at. Biz nurse harveys kullanmıştıl iyi gelmişti deneyebilirsin
Fatma46elif35 tgba-22 Mama alıyorsa üçüncü gün doktora götürmeli sade anne sütü alıyorsa beşinci gün götürmeli benim kızım 20 gün yapmadı sade idrarını yapıyordu bende korktum ama doktorumuz bebeklerde yalancı kabızlık olur dedi sade anne sütü alan bebeklerde ama doktora götürün bı başından tedavisi edilsin benim kızım 4 yasidna hala çekiyor kabızlıktan bilmedim değerleri düşülmüş
Tubacnr0 tgba-22 aguline kullandınız mı doktorum onu verdi bana hem gaz çıkarıyor hemde tuvalet yaptırıyor
Zormama Fatma46elif35 20 gun yapmayinca nasil yapti peki kakasini? Benimki 15 gundur yapmiyor, daha once haftada bir yapardi son yaptigini da lavmanla yaptik bu defa lavman kullanmayalim dedik ama 15 gun gecti.. oyle karni sert degil arada huysuzluk yapiyor ama biz cok uzuluyoruz kaka yapmadigi icin😓
Serolinaa tgba-22 bebeğinizin başını kalbinize gelecek şekilde kendinize yaslayıp dans ederek hafif hafif gezin.Gaz sancısına çok iyi geliyor ve çok rahatlıyor anne karnında gibi. Bir de sakın poposunu uyarmayın yazık alışır yavrucak.Anne sütü alıyorsa bizim doktorumuz 10 güne kadar normal demişti.Biz bio gaie ve sab simplex kullanıyorduk.Ama önemli olan tam saatinde kullanmak.Bir de gaz masajı yapın benim kızım çok rahatlıyordu.