Havvakck Kızımın bazı hareketleri beni düşündürüyo - altını açtığımda göbeğini yukarı kaldırıyor peşpeşe 2-3 kez uykusu geldiğinde elleriyle sürekli gözlerini ovuşturuyor bunuda en az 5-6 kez yApıyo emmek istemiyor zor bela emincede sürekli kendini geri Atıyo basıyo çığlığı gündüz max 40 dakika uyu bu ara dili sürekli dışarda resmen salya çıkarıyor kafasını yüzüstü ve normal de tutuyo ama sırt üstü kaldıramıyo -gülmesi falan var aynada görüncede gülüyor ama bazen sanki kendinde değilmiş gibi doktora götürmeye korkuyorum 😞 sizin bebeklerinizinde böyle hareketleri var mı
Kbrblr Havvakck bu hareketler çok normal hareketler. Emerken kendini geri çekmesi atak döneminde olabilir. Benim kızım da yeni 3.ayına girdi dediklerinizin yüzde doksanı mevcut ve ben hiç bir sıkıntı görmüyorum ☺️
Soe Havvakck benimki de ayaklarından güç alıp poposunu havaya kaldırıyor göbek kaldırmadan kastınız o mu? Bu hareketlerin nerdeyse hepsi var normal
Havvakck Aysegulsvg canım mesela göbeğini kaldırıyo ama sanki tik gibi yani elinden olmadan atak gibi yani bilmiyorum belki de ben öyle hissediyorum
Msr-tancredi Havvakck benim oğlanda aynı emmiyo zor bela emse karnını havaya kaldırıyo eliyle memeyi itiyor
Alpbeybi Havvakck tik değil benim bebeğim de yapıyor. Bacaklarını, vücudunu kullanmayı öğreniyor. Üstelik gelişimi için güzel bişey. Normal yani. Ayrıca atağa giriyorsunuz ondan emmiyor ve uyumuyor
Soe Havvakck benimki de yapıyo hem de çok uzun süredir korkulcak bi şey değil benimki yaparken de gülüyo. Oyun yapıyolar işte
Msr-tancredi Havvakck valla bizde 3 ay 26 günlüğüz oğlumu anlattın resmen aynı setleri yasıyoruz neyine takıldın ki 3 arkadasım daha var bizle aynı yasta onların bebekleri de aynı böyle