esleminannesi2 Kızlar daha önce post açmıştım kızım arada başını sallıyordu irkiliyordu internetten araştırırken shuddering atağına çok benzettim yarın doktorumuza götürücem bu atağı yaşayan var mı çok korkuyorum çok üzgünüm
Gulsen96 esleminannesi2 hemen hemen her cocuk yasar.bebek cisini yapinca oyle oluyor ben bildigim.benim oglumda oluyor.doktora sorun ama onemli bisey degil
Annelikseruveni esleminannesi2 benim kızımda da oluyor. şu an 6.5 aylık neredeyse her gün oluyor.videolar ile 2 Doktora danıştım shuddering atak dediler ama henüz eeg çekilmedi.siz göturdunüz mu doktora?
Pamircik esleminannesi2 çişini yapıyor olabilir. Benimki 18 aylık hala ürperiyor öyle çiş yapmış oluyor.
Aryaaydin90 esleminannesi2 gectimi bu durum hala varmi kac aylikti burda benim bebegimde yapiyor dr nededi
Gulsen96 esleminannesi2 baktim canim her cocukta olur bu normal bir sey.benim oglum 17 aylik oda arada yapar
esleminannesi2 Gulsen96 ay gerçekten mi ya o kadar çok kafama taktım ki çok teşekkür ederim ya Allah razı olsun
esleminannesi2 Havvakck ya epilepsi olmayan bir atakmış yarın doktorumuza götürücem inşallah önemli bir şey değil
esleminannesi2 Annelikseruveni ben doktora götürdüm doktorumuz reflüden şüphelendi EEG çekmedi iki gündür şunu farkediyorum çişini yaparken kafa sallıyor sanki kafa salladığında altını bi kontrol edin
esleminannesi2 Annelikseruveni bebeği bu aylarda olan bir çok arkadaşıma sordum ve hepsi yapıyormuş biliyor musunuz doktorumuza shadding atağın videosunu gösterdiğimde bu atakların geçici ve önemsiz olduğunu söyledi 🤷🏻♀️
Annelikseruveni esleminannesi2 inşallah öyledir çok teşekkür ederim 🙏çok korktum Allah korusun epilepsi falan olabilir diye😓