Gazel Kızlar doğum sonrası terim çok kötü kokmaya başladı kendimden iğreniyorum resmen . Ter kokusuna acil çözüm lütfen
Hazal11 Gazel ya direk driclor diyorum aşırıııııı güzel asla ama asla ter kokmuyorsunuz eczanelerden alabilirsiniz senelerdir kullanıyorum fiyatı 90 TL falan ama değer 🥰
Mom44454 Gazel her gün duş almak hem rollon hem deoderant kullanmak naylon yerine pamuklu şeyler tercih etmek😬😬😬 bu durum geçene kadar böyle
Haticemree Gazel bende öyleyim malesef terlemek ter kokusu nedir bilmezdim doğumdan sonra duştan çıktığım an ter kokuyorum bebegm 2 yaşına giricek devam ediyor hâlâ ilk zamanlar gibi olmasa da
Gazel Eylusunannesiii instagramdan mı Almam gerekiyor . Birde doğumdan sonra aynı sorunu yaşayan varmı acaba
Eylusunannesiii Gazel https://ty.gl/5f8jhfescp evet dogumdan sonra bende ayni sekilde rahatsiz olmaya basladm bunu kullaniyorum onledi baya
Pelinxx Benim de öyle duştan bir süre sonra bile kokmaya başladım sanki :/ sebamed roll on kullanıyorum ama yeterli gelmiyor emzirdiğimiz için mi acaba
Elsels Hazal11 ya ben de eskiden beri driclor kullanırım ama bıraktım emziren anneler kullanabiliyor muymuş🧐
Mom44454 BBBuse karbonat koltuk altında beze oluşturuyormuş kullanmayın lütfen ismini unuttum bir hastalık ona sebep oluyormul bir arkadaş burdan duyup yapmış o hastalıktan olmuş doktoru söylemiş