Marven04 Kızlar tazyik sorunu olup çözüme kavuşturan var mı ne yaptınız benim sütüm cok tazyikli bebeğim emerken hep hava yutuyor ve kusuyor
Prenses-annesi1 Marven04 emzirmeden önce sağabilirsiniz benimde öyle olmuştu bir ara kızım çok geliyo diye emmiyodu sağıp emzirdim öyle öyle emdi yine
Esesen Marven04 benimde öyleydi bebeğimi emzirmeden önce fazla sütü sagiyor sonra emziriyorum. Saydığım sütü de dönüyordum maalesef. O zaman rahatça emebiliyordu. Dene sende kesin iyi gelecek
Sermec27 Marven04 benim de öyleydi makinayla sağım yapmayı bıraktım o da düzeldi sanırım makinayla sağım yapmak tazyikli olmasına sebeb veriyormuş
katipannne Marven04 merhaba benim 5 aylık bebeğim mesela bu sabah ağzından bir çıkardı memeyi fiüüüü taaa karşıya sütü fışkırıyordu arada tıkanıyor ama emmekten de vazgeçmiyor. Ağzından çıkarma sebebide ven konuşayım ya da babası filan gelsin yanımıza hemen etrsfına bakıyor sese bakıyor filan. Elle biraz sağım yapabilirsiniz
bbusra134 Makine ile sağarsanız daha cok tazyik yapacaktır. El ile sağımı öğrenin emzirmeden önce az bir sağın el ile yeterli olur zaten merak etmeyin bebek büyüdükçe öğrenecek tazyiklide olsa güzel emmeyi. Bizimde öyleydi geçti öğrendi
Esesen Marven04 kesin ise yarayacak çünkü benimki emmek istemiyordu artık tazyikten dolayı önce sağıp sonra memeyi verince çok rahatlamisti☺️
Esesen Marven04 bir de ben elle sağma makinesi oluyor ya onunla yaptım hep otomatik makinayla yapmadım
Marven04 cansuakyz benim sütün sanki sadece tazyik sağsamda hızlı geliyo gibi sağım ne kadar yapıyorsunuz peki
cansuakyz Marven04 normal de sabahları sütüm dolar taşardı üstüme ama sanırım terbiye oldu doluyor ama eskisi gibi değil bastırınca akıyor. Mesela mama verdiğim zaman 4 5 saat meme vermezsem sağım yaptığımda 90 cc ye kadar çıkıyor. Yatarak emziriyorum ben
Marven04 Zeynepazram son 2 haftadır o şekilde emdi galiba o reflüsünü arttırdı sürekli midesi ağzına geliyor ve geğiriyor
Marven04 cansuakyz mama hiç vermedim sadece emzirmeye çalışıyorum 4.ayda dışarıya ilgisi cok arttı emzirmek cok zorlaştı dişte çıkarıyor galiba sürekli ısırıyor
UrasBaby Marven04 canım benim de sütüm tazyiklendi ama elektrikli pompa ile sağım yapıyordum o yüzden tazyiklendi sonra makinanın en düşük devirince en yavaş ayarında sağım yapmaya başladım bi süre sonra düzeldi eğer elektrikli ile sağım yapıyorsan hızlı devirde yaptığın zaman da tazyikleniyor
Marven04 UrasBaby işte benim bi memem terbiye oldu diğeri hala olmadı sabahları tas kesiliyor ve gün işinde az emerse hemen doluyor benim bebem iştahsız cok zor emiyo meme reddi cok yasıyoruz
Marven04 UrasBaby ben bi süre makine bagımlısıydım sağmaZsam tas gibi kalıyordu ve ben 3 ayda 4 kere mastit oldum makinenin yanından geçmem artık elle sağıyorum
Zeynepazram Marven04 emzirdikten sonra gazını cıkartın mutlaka ve reflü yatagı kullanın ya da yattıgı yerin bas kısmını yükseltin yastık kullanmadan emzirirken ara verip gazını cıkartın emzirmeye devam edin