1bocek1cicek Kullanan faydasını gören var mı hanımlar kızım 2 buçuk yaşına girecek hala ayakta salliyoruz uzun süredir de uymuyor 1 saati buluyor neredeyse hemen hemen şu saat oldu hala uyuyacak kullanınca sallamadan uyur mu
Seselif 1bocek1cicek bende yarın alıp kullanmayo düşünüyorum artık son çare ama bi umudum da yok 20 aylık hala kucagımda kemeden kestim 30 dk ya bir kalkıyor arrık cok yıprandım uykusuzluktan yoruldum yeni doğan bebek gibi. Damlasını kolaylastırıyomus ilaç uyanmasına etki yokmus ama denicem….
A133 1bocek1cicek böyle bişeyin var olduğunu şimdi postunuz sayesinde öğrendim biraz baktım ne olduğuna herkes çok memnun ve içeriğinin temiz olduğunu yazmış Trendyolda burada kullanan ve içeriği hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba?
masalcik 1bocek1cicek Uyumaz.O derece bı etki yapmıyor damla.Yine sallıyorsun yine sallıyorsun.malesef.
Birprensannesi_ 1bocek1cicek bende beklım şu köşede 1.5 yaşında kızım uyumuyor ayakta sallattırıyor hep kendını sabaha kadar deliksiz hadı 1kere kalkalım tamam 🤣
1bocek1cicek Birprensannesi_ Kendileri uymazlar bizi ayakta uyuturlar 😅 2 buçuk aylık oğlum da ikisi çok zor oluyor
Birprensannesi_ 1bocek1cicek ay brnım 3.5 yaşında oğlum var çok şükür memeden kestım hıc sorun yaşamadım kendı uyudu hep ama bu kız benı mahvedıyo sabahdan akşama aglar bıde akşamdan sabaha aglar artık ne gücüm kaldı ne sabrım bak bu saat oldu hala ayagımda sallıyorum durunca aglamaya başlıyor 🥴
Busra_nd Benim kızım 2 aylık gaz için doktor vermişti rahatşattığı için yarım saat içinde uyuyor zaten bitkisel bir damla
Seselif 1bocek1cicek uyku içn ama kullananların yorumlarını uzun süredir takip ediyorum sadece uykuya damlasına yardımcı oluyormuş gece uyanmasına çözüm degılmıs yıne kalkıyolarmıs
Seselif 1bocek1cicek çok şanslısınız o zaman öyle olsa ama asla kullanmazdm brn 1 2 kere bile kalkmasına razıyım benim kızım 30 dk da bir kalkıyor ve bi daha uyuması 1 saati gecıyor bende sıfır uykuyla güne baslıyorum