ablk emziğe alıştırıp rahat eden bayanlar ne gibi katkısı oldu yada eksisi var mı ben bugun baslafım vermrye ama uyurken emiyo çok tedirgın oluyrum acaba nefes alamaz mı diye teceubelerınıze ihtiyacım var
Ferhunde ablk bende 7 aylıkken verdim emziği rahat ettim resmen uykuya geçişini rahatlatıyor huzırsuzlandığında rahatlatıyo mızmızlandığında ver ağzına emziği oh sustu be diyorsun baya baya rahatlık yani
Gzmgzm ablk dogdugu hafta verdim. Iyikide vermisim ozellikle uykuya gecislerde cok faydali oluyor. Bende tedirgindim nefes alqmaz falan diye ama ilk zamanlarda zaten yan yatiriyorsun bide boynunu cabuk cevirmeyi ogreniuorlar oda bogulmasini engeller merak etme
TgcDvc ablk doğdugu gun verdim smdi 8 aylık ağlayınca susturucu oluyo.. uykuya dalmada cok yardımcı .. acıktıgında 5 dk da olsa oyalıyor.. arkasıyla dişini kasıyo 😂 Tek sıkıntıyı 5. Ayda cektim 2 hafta kadar uyurken agzından dusunce uyanıyodu 2 haftada çözdü düşünce eliyle bulup geri agzına götürüyo bide nasıl bıraktırıcan düşüncesi var tabi
Adakusumm ablk Ben biraz zorlandım alıştırırken ama sonra çok rahat ettim özellikle uykuya dalarken rahat oluyo ayrıca bebekler burunlarindan nefes aldığı için nefes alamama gibi bi engeli yok emziğin
Kubrakuzey Vallhi ben 7 aylikken vermistim resmen hyat varmis gibi hissedim ne uyutabilirdim ne raht rahat arabasina koyup gezdirebilirdim simdi tut emzigi kendi basina uyu ama benim oglum fazlacaa sevdi emzigi surekli tutuyo gece besigine koyuyorum emzigide bas ucunda uyandimi kendi bulup geri uyuyo bilmiyorum damak yapisinda bi ters etki olurmu insallah boyle biseyle karsilasmam
Kubrakuzey Kubrakuzey nefes almasinda hic bi sorun olmuyo onlar bizim korktugumuz kadar degiller canim emin ol her sekilde kendilerini kurtarmayi basariyollar umarim sende hic hi sikinti gormessein :):)
incim55 Kubrakuzey Kubrakuzey Ferhunde o zamandan sonra niye tercih ettiniz acaba ondan önce gerek duymayıp mersk ettim dişten dolayı mı
Ferhunde Tunayyyy damaklı emzik mi kullanıyorsun yuvarlak uçlu emzik mi mesala benm oğlum damaklı emziği almadı en pahalısından en ucuzuna kadar hepsini denedim yok kabul etmedi 7 aylık olunca dişini kaşısın diye wee baby'nin yuvarlak uçlu emziği aldım verdiğim gün tuttu bide sen dene istersen yuvarlak uçlu emziği
deletedmom775 Tunayyyy benim denemediği emzik kalmadı canım en son Philips avent ultra air i denedim burda çok okumuştum aldı sonunda resmen hayat kurtardı 😊
Tunayyyy Ferhunde Ferhunde deniyeyim elimdeki emzik damaklı göğüs ucu gibi değil belki de ondan atıyor olabilir . 👍
IrmakDuygu 10 buçuk aylık hiç vermedim hiçte gerek duymadım çok şükür 🙏🏼 ama bazı bebekler için cidden iyi oluyormuş 🥰
Kubrakuzey incim55 ilk basta tutmadi sonra gogus yaramdan dolayi mama verdim dedim saten mama iciyo bide emzik gerek yok basta cok sakindi sonra 4 aylik verdim ozmanda tuttu ama mamayi kesinlikle icmedi dedim vermeycem sonra iyice zorlandim uyumuyo cunku hele baska bi evde resmen cocuk deliriyodu dedim napim artik ek gida veriyorum mama icmessen mecbur yemek yersin simdi yine icmiyo mamayi zorla ama emzik rahatlattigi icin 7 aylikken verdim artik kusura bakma uzun uazdim birazda ben biraz acik insanim herkese derdimi anlatiyorum yanlislarimj soyluyorum sizde boyle yapmayin diye ama bazilari beni yanlis anliyo uzulen ben oluyorum oyuzden buraya yazmak istedim
NekwaSultan ablk 2 bebegime de minikken verdim. Memede uyumak yerine emzikle uyuyo uyku emzikleri ki mesela ben wee akide kullaniyom yanlarinda delik var. O an emziremiceksen oyaliyo Uykuya dalmasini kolaylaştırıo e daha ne olsun 😉
ablk we baby nın damaklı emziğini aldım bugun basladım deneme ye bıraz emıp atıyo ama alısır sanırım süreklı meme de durmak ıstedıgınıcın basladım
Ozge_AyazEfee ablk dr lar emziğin ani bebek ölümlerinde büyük bir kurtarıcı olduğunu söylüyorlar. En büyük faydası bu sanırım 👍 İnternette daha Bi çok faydası yazıyordu ama aklımda en çok kalanı bu oldu ☺️ sanılan kadar zararlı Bi şey değil, ama ilk 2 ay önerilmiyor o ayrı mesele ☺️
Deletedmom115 ablk 11 aylık 4. Aydan beri emzik kullanıyor bize katkısı şu oldu gece sürekli emmek için kalkardı emzirmek yerine emzik verip yatırıyorum. Kolay uykuya dalıyor.
ablk Deletedmom115 bende bunun için isyiyorum doydugu halde memede kalıp oynamk istıo gece çok zor oluyor ama bugun daga ilkgünüm zor alışcak hibş bi yöntemi varmı kolay alışması için sakinken bi kaç dk tutuyo sobra atıo
Deletedmom115 ablk Memeden çektiğin an vermeye bakman lazım başka türlü çok zor olması böyle böyle alışır inşallah
ablk Tunayyyy ozamn bebeğimim reddemeyecegı bir emzik öneriniz varmı arkadaslar emmediği ve uyumadığı zaman sürekli ağlıyor oğlumla vakit geçiremiyoruö