Mercimek2 canım bende 5 aydan beri kullanıyorum sebebi de gece çok uyanması abimin hanımı yengemin tavsiyesiyle başladım hero baby kullanıyorum gündüz sütlü pirinçli gece rezeneli gece maması var hipp marka da kullandım ama organik olduğundan almadı mamayı oğlum bu arada 1 ay 10 gündür kullanıyorum mamayı hiç bir sıkıntı yaşamadım meyvelileride var ancak oğlum meyve yemediğinden mamayı da son damlasına kadar kusuyor 😕 ayrıca reflüsü var maalesef kustuğu şeylerde çok zorlayamıyorum en başından beri meme +mama gittim hipp devam sütü kullandı ama dediğim gibi kaşık mamasını almadı şuan da da meme artı hero baby gidiyorum çok uzattım yapılışına gelince ben hep biberon ile verdim sütlü pirinçli yi tepeleme 3 tatlı kaşığı koyduysam 150 cc su koyup 1 dk koyulaşmasını bekledim velhasıl her bir tepeleme tatlı kaşığına 50 cc üstündeki tarife uyarsan aşırı katı ve mama ziyan oluyor 3 delikli biberon işini görür yoksa da tek delik olan biberon ucuna bıçakla 2 tane daha dlik aç keza ben öyle yaptım meyve bıçağı ucuyla ama dikkatli ol çok büyük açma yorma bebeği başka bişey merak ediyorsan cevaplarım cnm