Mali48 canım 12 Ekim de tam 6 aylık olacak ama ben onu 3 gün önce ek gıdaya geçireceğim haftasonu.ancak o zaman düzelecek bu çoook belli.gece uykusuzluklarım arttı.o da ağzında meme ,emzirirsem uyuyor.yoksa ben kalkıyorum o da kalkıyor 10 dk molam yok gündüzleri.uyumayınca da ağlıyor ağlıyor ağlıyor yanında olmamı istiyor kucak istiyor.bir kızım daha var 5,5 yaşında…bebek gündüz toplasan 20 dk uyuyordur.akşamüstü 5 ten sonra asla uyutmuyorum.8 e doğru gece uykusunu zor bekliyor.dersin ki çay diye dalar daha da uyanmaz.8 de girdiğim zifiri karanlık odadan 21:30 da çıkıyorum.memeyi çektiğim an uyanıyor.kıvrım da kıvrım kıvrım…içerde kızım ben çıkınca anneeeee geldin mi diye sarılıyor.oturup ağlamak istiyorum bazen.biz onunla yalnızken 20:30 da yatağa girer 2 kitap okur bulmaca çözer yatardık.o bir taraftan bu kaka problemi çözülürse uyku olayı da çözülecek gibi sanki.zincirleme olarak hayatımı düzene koyacağım büyük kızıma da akşamlatı dönebileceğim.çok gerilmişim bugün ben.fitille ctesi yaptı…hala yok.gece hiç uyumadık.