Cindy_35 herkese iyi akşamlar kızlar. Hamileliğimden beri canım midye istiyor. Bebeğim 4 ay 12 günlük . Yemek istiyorum fakat gönlüm müsade etmiyor büyüklerde üstün çeker diyor. Yiyip 2 saat sonra sağsa Sütümü olur mu ?
Ogulcan Cindy_35 canım bi doktoruna sor belki sınırlı yeniyordur benim sütüm 3. Ayda bittiği için sormaya zaman kalmadı haram olması regli oldukları ile ilgili canım bende severek tüketiyorum 🙈🙈
[silindi] Cindy_35 21 aylık oglum emiyor ve akşam 1 koca tabak midye yedim migrosdan aldim citir sos yapıp sarımsaklı meze yaptım batırmak için afiyet olsun sütun çeker ye canim
1lina1anne Cindy_35 bismillahirahmanirahim diyerek yorum yapmaya geldim yeee canimmm afiyet olsun ama dolma ici gibi yap limon sik yee ayni sey😊😊😊
Cindy_35 canimoglum_2020 midye mekruh canım mezheplere göre şafii mezhebinde mekruh değil denizden babam çıksa yerim tabiri şafii mezhebi için söylenmiş bir deyim
susiron canimoglum_2020 Allah’ın helal kıldığı şeyleri kendinize haram kılmayın ve kilanlarada fırsat vermeyin .Hangi ayette haram yazıyor ? Mezhep alimlerimi haram diyor .Helal ve haram koyma yetkisi yalnızca Allah’a mahsustur canim helal ve haramın mezhebi olmaz bunlar kesin katı şeyler olduğu için bizzat Kur’an’da yazar .Yazmayan birşeyi de haramdır diyerek Allah’a karşı durmayalım değil mi Bilginizi tekrar Kur’an’a dönerek gozden gecirinki bu böyle sürüp gitmesin inşaallah 🤗
Milagrosoreiro canimoglum_2020 Keşke diyanet milleti açken saraylarda yaşamak haram,millet işsizlikten kıvranıyoken Afganını ayrı Suriyelileri ayrı ülkeye doldurmak haram falan dese.Anca boş boş işlerle uğraşıyorlar.
Tortilla canimoglum_2020 diyaneti cokda sey etme kuran gonderılmıs bıze orda hersey yazıyor diyanet kendıne gore dine güncelleme getiriyor😌😌
Milagrosoreiro Cindy_35 Ya böyle söyleyince yanlış anlaşılacak kesin ama dinsiz değilim sadece böyle her şeyi diyanet şöyle dedi böyle dedi at gözlüğüyle bakanlara dayanamıyorummmm
Fun Milagrosoreiro BOMBOŞ!!!! Diyanettekiler aldıkları maaşlarla deve çeviriyolardır deve!! Bizimkilerede midye yasak mı demiş puhahahah Kızın postunu işgal etmek istemiyorum ama ye güzelim afiyet bal şeker olsun ye gitsin
canimoglum_2020 Milagrosoreiro dinsiz değilsinizdir elbet fakat bizler sistemi eleştireceğiz diye de imanımızı zayıflatacak söylemlerden kaçınmalıyız herkes kendinden meshul çünkü kimse kimsenin günahının hesabını vermeyecek kaldıki mekruh da yapılması hoş olmayan müstehap olmayan uygun görülmemiş ama tercihe kalmış şüpheli