Muaziim Kızlar makinem 7+ halim 4 m2 yani 160a 230 cm katlandı makineye sığdı hatta döndürdüm elimle içinde döndü şimdi yıkanır sa 30da Atıcam sıkma yapmıyım mı? Yumuşatıcı koymiyim mi?
Sarekuzu_19 Muaziim Makinanın tamburu bozuluyor atmayın . Ve halinin formuda değişiyor kirisiyor katlandığı için
Sarikuzumalp Muaziim sıkma yapmassan çok ıslak çıkar ama. Devir ayarını azalt sadece. Yumuşatıcı kullanma
Asafbey44 Muaziim benim çocuk odasındaki halım 4 metrekare makinem de 9 kilo zor sıgdırıyorum makineye tavsiye edilmiyor aslında makinenin kazanını düşürüyormuş makine yarıya kadar dolu olmalı
Beyzacoskunnn Muaziim yok hem makine hem halı bozulabiliyor çok sıkışık oluyo çünkü ve halı çok katlandığı için iyi yıkamayabilir diye düşünüyorum ama koridor mutfak halımı yıkıyorum
Cascas19 Beyzacoskunnn aynen öyle oluyor. Oğlum kusmuştu makineye attım olduğu gibi geri çıktı. Gecenin bi vakti kokacak diye kendim yıkadım. 🤦🏻♀️
Cascas19 Muaziim makinem 9+ halıları yıkaya yıkaya tamburunu bozdum ses geliyor çalışırken. Bi daha atarsam makine yürümeye başlayacak. Ver yıkamaya gitsin.