Minikadim Mucize2020 ben 🤭 günlük olarak tutmuyorum ama hafta da bir kere de olsa yazmaya çalışıyorum. Hatta doğum günlerinde dayı, hala , amca hepsine yazdırdım kızıma hatıra olarak kalsın diye.
2minosprenses Mucize2020 hamilelik surecinde iki kizima da tutum su an hergunlerini yazmiyorum ama ozel gunlerinde duygularimi onlari ailemiz hakinde herseyi yaziyorum dogum gunu yurdugu gunler okula basladigi gun veya surunme v.b. cok guzel onlara ani olararak birakicam 😍💟
sisemu Mucize2020 oğlumda yapmadim maalesef. İlerde snmiyorum oglum acip okusun belli de olmaz ama anilarinı fotolarini album yapmayi dusunuyorum. Şuan 3 oldu hala baslamadin🥺
Denizzz88 Mucize2020 ben hamileyken bi defter almıştım içinde doldurulcak şeyler var işte her aya ait boy kilo , fotoğraf koyma yeri her ay neler yaptı onun için bi alan öyle şeyler var oraya yazıyorum
Mucize2020 Şuan hepsi aklımızda ama insan zamanla unutabiliyor ve haliyle biz nasıl annemize soruyoruz bunu ne zaman yapmıştım, kaç kiloydum doğduğumda, ne zaman yürüdüm gibi .
Mucize2020 Ben bazılarını küçük notlar almıştım şimdi kızım 15 aylık daha fırsat buluyorum ilk aylara nazaran temize çekip devam etmeye başladım
Mucize2020 2minosprenses ileride okuduklarinda çocuklarımız mutlu olurlar hem diye düşünüyorum nasıl onlara karşı küçükken sevincimiz yaklaşımımız,benim olsa hatıra sonuçta sevinirdim
Minikadim Mucize2020 çok ise yarıyor. Doğduğu gün yazmıştım doğum kilosuu doğum da yaşadıklarım. Sonra devamı geldi. Ilk kelimesi , emeklemesi, yürümesi hep ay ay yazdım hatta gününe kadar 🤭 hatta resimlerini de çıkartıp albüm yapıcam şimdi onu araştırıyorum güzel çıkaracak bir yer bakıyorum netten
2minosprenses Mucize2020 aynen oyle hem yarin oburgun buyuduklerinde yaslandiklarinda torunlarimiza hatira olarak verebilirler bizim yoklugumuzda bizimle hasret giderebilirler diye dusunerek basladim ben 😍
Mucize2020 Anneler bugünden başlayın unutmadan derim yazdıkca hatırlıyor insan şuan yeni oldugu için sonrasında ister istemez unutuluyor şuan unutulmaz gibi geliyor ama öyle olmuyor gerçekten.
Naz93 Ben yapıcam bunu tarih tarih bütün özel şeylerini not aldım alıyorum hala defteri de hazır daha zaman bulamadım oturup yazıcam hatta hepsinin üstüne bir de resimlerini çıkartıcam mesela ilk doğumgununde yürüdü onun resimlerini de yapıstırıcam ama zaman lazım bunlar için oturup ayarlamam lazım şu anlık öyle bir zamanım yok bekliyor
Mucize2020 sisemu okur ya öyle demeyin çok güzel bir hatıra büyüdükçe o kadar anlamlı gelirki ona okur okur😇siz unutmadan yazın az çok birşeyler eşi bakar. Çocukları olduğunda babasınin ne zaman dışı çıkmış yürümüş insan menraj ediyor
Mucize2020 Denizzz88 anladım çok güzel devam edin insan merak ediyor çocuğu olunca daha da merak ediyor ve hoşuna gider insanın bunları okumasi
Minnakelifim03 Mucize2020 hamileligimden bu güne kadar tuttuğum bi günlük var ozel günleri mutlaka yazıyorum doğum günlerini de. Birde büyük bi kutu var icine fotoğraf albümü koydum doğduğunda kolumuza bileklik takmışlar bilekliği emzigini ilk ayakkabısını ilk tokadını doğum günü magnetlerini saçından yapılmış anahtarligi flaşları koydum. Dugunde ki davetiyemizden bi tane koydum. İlk defa yürüdün ilk defa anne dedin ilk dişin çıktı gibi yazıların olduğu bi not yazdım. Babasıda birkaç sayfa yazdı hatta kızımın baş harflerinden akrostiş şiir bile yazdı. Böyle işte hepsi gelmedi aklıma ama çok güzel bi kutu oldu kızıma anı kalacak ilerde beraber bakıp gülücez insaallah 🥰🥰
Mucize2020 Minnakelifim03 kesinlikle ne kadar güzel saklıyorum bende daha neler neler biriktirecegiz inşallah,tekrar tekrar döküp bakacagiz büyüdüklerinde inşallah