Gulsen4224 Egeymen evet minik bebeklere bakıyordun balım sende hatırladım isimden 🥰oyy maşallah büyümüş vallaha ya zaman çok çabuk geçiyor aramızda 2 ay var 😂sende baya tutturuyorsun tatlım maşallah sende meşhurdun minik bebeklerde topu Sana atardım hep😂🤭🥰
Egeymen Gulsen4224 ay sorma o paslaşmalarımız meşhurdur zaten, happy kidse geçince Bi boşluk oldu Bi süre 🤭 evet siz büyüktünüz bizden maşallah 5 aylık oldunuz o zaman, allahım zaman ne kadar hızlı de mi yaa doğan büyüyo dedikleri tam olarak bu olsa gerek 😍
Gulsen4224 Egeymen evet balım bizim zamanımızda yetişemezdik 😅çok güzel günlerdi orda aktiftik Buraya alışma süresi daha uzun oldu sanki gerçekten doğan da büyüyor 💋🥰
Egeymen Mom7856 kızımla iyileşiyorum ne kadar mümkün olabilirse işte 😔 ama Bi görseniz gülüşü bakışı o kadar benziyor ki abisine baktıkça hem çok mutlu oluyorum hem de acım tazeleniyo gibi böyle Bi arafta bırakıyor
YSR1810 Gulsen4224 ay sizi buldum sonunda arkadaşıma tahminde bulunur musunuz 🥰 [url=https://www.hizliresim.com/4gl2n0v][img]https://i.hizliresim.com/4gl2n0v.jpeg[/img][/url]
Zehra-123 Egeymen bwnim ki erkekti. Erkeğe benzetemedim. Duruşu biraz dikti oğlumun. Bu foto tam yatmış 😅
Egeymen Zehra-123 genel yorum kız sanırım ben de arkadaşıma öyle ilettim hayırlısı olsun bakalım sağlıcakla 🙏
Mom7856 Egeymen Çok zor çok Allah yardımcın olsun inşallah aklıma geliyordun ara ara napıyordur şimdi diye düşünüyordum Yine bir evladın oldu galiba Allah size bağışlasın inşallah 🤲❤️
Egeymen Mom7856 Allah razı olsun düşünmeniz, aklınıza düşmesi bile çok duygulandırdı 🥰 evet şükürler olsun bir kızım var 3 aylık olucak haftaya
Mom7856 Egeymen oy maşallah benim kızım da bugun 3 aylık oldu 🥰 görür görmez hem adından hemde profil resminden tanıdım çok dua etmiştim eymene hep aklımdaydı senin o anlattıkların beni burada ağlatıyor du zaten duygusal biriyim kendi evladımmız gibi hissettim sanki o zamanlar daha ilk bebeğim var mıydı yoksa hamile miydim hatırlamıyorum Birde bergamada oturuyodun onu da hatırlıyorum Rabbim diğer evlatlarını size bağışlasın inşallah Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah 🤲❤️
Egeymen Mom7856 maşallah sizin bebişe de 🥰 Allah razı olsun tekrar, Burda o kadar çok insan manevi olarak destek oldu ki çok kıymetli Bi olay gerçekten hiç tanımadan acıyı anlamak, paylaşmak 😔 amin inşallah cümlemizin çocuklarına inşallah 🙏