Egeymen @Gulsen4224 beni hatırlarsın belki happy mom dan 🥰 benim de görümcemin de bebeklerimizin cinsiyetini bilmiştin, şimdi Bi arkadaşım da çok rica etti sana zahmet Bi bakar mısın kuzum 🙏🙏🙏
Gulsen4224 Egeymen 973 evet hatırladım balım tahminleşiyorduk 🥰😊kız geldi bana balım sen tahminde bulundunmu🌸
Zehra-123 Egeymen bwnim ki erkekti. Erkeğe benzetemedim. Duruşu biraz dikti oğlumun. Bu foto tam yatmış 😅
momof2child KumsaLina ulturason ayni olmakla degil canim ,banada burda kizimla ayni kiz dedler fakat oglum olacak
momof2child Gulsen4224 hayir canim ya henuz dogmadi subata inSAllah kucagimdaki kizim uyumasi icin bekliyorum
Egeymen Gulsen4224 3 aylık olduk teyzesi büyüdük abla olduk 🤭 🥰 ben nub teorisini falan pek anlamıyorum biliyorsun canım ramziye göre bakıyodum da onu atmadı illa sana sormamı istedi, Buralarda çok meşhursun yani🤭
Gulsen4224 momof2child ya hadi hayırlısı inşallah sağlıcakla gelsin miniğin kolayca doğumlar nasip etsin mevlam 🤲🏻🥰🌸
Gulsen4224 Egeymen evet minik bebeklere bakıyordun balım sende hatırladım isimden 🥰oyy maşallah büyümüş vallaha ya zaman çok çabuk geçiyor aramızda 2 ay var 😂sende baya tutturuyorsun tatlım maşallah sende meşhurdun minik bebeklerde topu Sana atardım hep😂🤭🥰