Aybukemm 👉🏻Soslu köfte 👉🏻patates püresi 👉🏻sütlaç benden bu kadar bugünlük kızım gece 5 te uyudu 8 de geri kalktı bitiklerdeyim. Sizin menülerde ne var hanımlar
Helenikom Aybukemm bir tarhana çorbası var ama canım deli gibi yalancı mantı çekiyor kıyma kavurup makarna üzerine yoğurt sarımsak mis 🥰 afiyet olsun sanada şimdiden
Balkizlarim Aybukemm fırında buğulama hamsi ✨♥️ mercimek çorbası sebzeli ✨♥️ salata 🥗 🌹🤗 afiyet olsun şimdiden sizede ♥️🤗
Aybukemm Helenikom sanada afiyet olsun benim canımda kısır istiyor ama kızım çok huysuz birde 18 haftalık gebeyim elimi kolumu kaldıracak halim yok
Deletedmom_36 Aybukemm Bugday corabasi kizimla bana esim icmiyor. Taze fasulye tavuklu pilav😅😅 Cok alakasiz hepsi birbirinden
Fenty Deletedmom_36 Gerçekten hayatımda bu kadar alakaya maydanoz bir menü görmedim. 😂😂 Ayy ahahaha kara düzen mi yaptın? Ne kadar da ben. 😂
Kabakcekirdegimiray Deletedmom_36 yengem ne zaman taze fasulye yapsa yanına tavuklu pilav yapar. Yalnız değilsin üzülme 😀
Aybukemm Duyguss21 içli köfteyi biz aparatif olarak yiyoruz ana yemek olarak yendiğini ilk kez duydum afiyet olsun
Gamze00777 Aybukemm bizde 5 ten beri uyanığız. Akşama yemek yapabilir miyim bilmiyorum 😂😂 zerdeçalli mercimek çorbası yapasım var yanına da taze fasülye
Aybukemm Gamze00777 benimde hiç halim yok ya. Gebe kalmadan önce 2 gün filan uyumasak dayanabiliyordum ama 18 haftalık gebeyim zaten uykum oluyor kızımda uyumayınca zombi gibi geziyorum evde
Deletedmom_36 Fenty 😄😄😄corbayi az once kizima yaptim oglen icsin diye.dun taze fasulye yapmistim dolapta vardi bozulmasin diye.sonra esim aksam ustu tavuklu pilav yaparmisin dedi cani cekmis😅dogal olarak taze fasulyeyle pilav bugune kaldi bir miktar🤣🤣🤣