VisaliNur irmemr Mesela bugün süt ürünü bişey yedim üç gün içinde tepki veriyormuşve üç gün sürebiliyormuş tepkime ya da diyete başladım üç gün sonra kesiliyormuş belirtiler tam anlamıyla. Doktor öyle söylemişti.
NurayLinaa arasin_annesi7 testte mi çıktı acaba ya bebeğim 5aylıkken bizde alerji testi yaptırdık hiç birşeye çıkmadı ama bana göre var mesela yumurta falan yediğimde kızarıyor vücudu sonra geçiyor yavaş yavaş
arasin_annesi7 alisaksc NurayLinaa testte yumurtaya çıkmamıştı bizim ama varmış yani yiyince yüzünde vücudunda kızarıklık oluyor yemiyorum düzeldi
ayse2415 Eren18 resmını atım benım bebektede oldu gectı yıne cıktı bu hafta krem bu sefer fayda etmedı ama eczamaya fayda etmıstı bu seferkıler sıvılce gıbı cunku yanaklarında azaltır sızınkınıde bazı bebeklerınkını komple gecırmıs bı arkadas tavsıyesıyle aldım bende
Mumsyyy yagizveannesi bana oglumun cocuk doktoru ispanak patlican domates te alerjen demisti ilk alerjisi oldugunu anladigimizda, alerji uzmanina gotur demisti, ispanakta alerjen demekki ispanaga da alerjisi var, gecmis olsun
Kesici arasin_annesi7 yumurta ve mısır a da vardı. Brokoli ve bal kabağı da aşırı karın ağrısı yaptı.
VisaliNur arasin_annesi7 Bizde de alerji var ama henüz neye olduğu belli olmadı maalesef şimdilik sadece süt ve süt ürünlerini bıraktık ama mukuslu kaka ve ara ara noktalar şeklinde kan var kakasında. Onun dışında bi tepkime vermedi vücudumuz fakat kakasında kan olduğu günler ağlama krizlerimiz var ve gürültülü kaka yapıyoruz o gün. Aynı durumu yaşayan annelerimiz var mı.?
Mumsyyy VisaliNur sut urunlerini tamamen kestiniz mi? Mesela makarnalarda falanda oluyor, paketli gidalarin hepsinin icerigini okuyor musunuz? Ankara nuhun makarnasi var onda sut yumurta yok onu kullanabilirsiniz. Birde diyelim ki sutlu bir gida tukettiniz bir hafta veya 10 gun suruyordu oglumun huzursuzlugu
irmemr VisaliNur bizde söylediklerinizin aynısını yaşıyoruz bende ilk başta sadece süt ürünlerini kestim 20 gün kadar ama bi sonuç alamadım daha sonra yumurta dana eti diye devam ettim şuan pek çok seyi tüketmiyorum ama devam ediyor nokta nokta kan ve önce ıkınıyor sonra gürültülü yapıyor yediklerimi not alıyorum o gün ne yediysem kan çoğaldımı diye takip ediyorum
Mumsyyy VisaliNur 3 gun cok kisa duzelmesi icin, iyi bir alerji uzmani bulursaniz daha iyi ilerletirsiniz sureci
VisaliNur Mumsyyy deri testin de hiç biri çıkmadı kan sonuçlarını bekliyoruz şimdi de. Bebekler de deri de çıkmaya bilir zaten demişti. İnşallah bi çözüm bulunur 😖
Mumsyyy irmemr et tavuk balikta carpraz alerjen, eger devam ediyorsa alerji belirtileri bunlara dikkat edin
busramerve arasin_annesi7 en kötü gelenler havuç,balık,hurma… bunlar dışında pek çok proteine de alerjisi var
Ylcnbsr arasin_annesi7 lütfen instada lokman aktara bakın biz egzamadan onun sayesinde kurtulduk doktor doktor gezdik hiç fayda etmedi
VisaliNur irmemr ne yapıcam inanın ben de bilmiyorum bizim deri testin de çıkmadı kan sonuçlarını bekliyoruz bakalım ne olacak. Slz test verdiniz mi ?
__Mvs__ Mom0768 merhaba bizede bugün mama tavsiyesinde bulundu dr evolvia ama tadı kötüymüş sizinki hangi mamaydı