1621annesi sunbaby bu arada benim ismimde aycan🤭😀😀😀 giriş yaparken kabul olmadı bi türlü şimdi değişemyrm
Prensesannesiiiiii sunbaby canım ben de emziriyorum hala 6 aylıkken başladım ve sutumde azalma olmadı hatta arttı 😊
Ceyo0666 1621annesi turk kajvesi icine koyun pistikden sonra tarcinla , yaninada 1 tane hurmayla tuketin pek bello olmuyor tadu
1621annesi Ceyo0666 bir arkadaşım yapmıştı inan aklıma g3kdikçe tiksiniyorm demekki oda bilemedi sanırm şekersiz içtil birde🤭🤭 bida içmedim
mom1236 1621annesi 3 kg verdim sadece startlife ile ama bünyeden bünyeye değişir ,diox tea çok güzel iştah kesmişti bende
Ceyo0666 tubbaaa hamilelikten once esimle birlikte kullabmistik verdiginiz kilolari geri aliyorsunuz maalesef
Denizmooom 1621annesi ben günde bir iki kez filtre kahve içiyorum sütten cok az geciyor çöl fazla içmemek lazım ben sevdiğim için içiyorum ama zayıflatıyor da
1621annesi Denizmooom türkkahvesi cok içemiyorum ama denedim iradem yok bir de bakalım bu sefer nası olcak
Salihahiranur Oykumlina_1 evet canım düzenli olarak yaparsan etkisini görürsün. Daha ben görmedim henüz ama başladım iki gün oldu 😂
cansu67cinkose 1621annesi 1621annesi merhaba doğum yapalı 2 ay oldu 72 kg doguma gittim şimdi 55 kg sadece bol su içerek verdm ben zaten çocuktan yemek yenmiyor ki 2 öğün tuketiyorum sadece