1621annesi Arkadaşlar emziren annelerin kullanabileceği zayıflama çayları kahveleri var mı varsa ve kullanıyorsanız yaza bilirmisiniz?
Lonewolf 1621annesi Bence çaylarla değilde biraz daha yediklerinize dikkat ederek verebilirsiniz.Kaç kilosunuz?
BabyAsiia 1621annesi komşumuz zayıflamak için kafasına göre diyet yapıp yeşil çay tüketiyordu. Bebegide kilo alamayıp kakası yeşile dönmüştü. Doktor çok kızmıştı 🤷♀️
Prensesannesiiiiii 1621annesi ben canım Brown tea3diye bir çay kullanıyorum 1 buçuk ay oldu istersen ölçümlerimi yazdım cekebilirimde 1 buçuk ayda 87 den 79 a düştüm memnunum yani ve bu çay biraz kilodan daha çok inceltiyor ve baya inceldim 1 buçuk ayda
1621annesi Lonewolf 72 kiloyum aöa boyum kısa oldugu için cok geliyor emziren anmeler var diy3 buraya yszmak istedm😘
Mavisim1221 Lonewolf her sabah düzenli bi şekilde aç karnına yeşil çay yapıp içine 5 6 adet karanfil koyup iç canım. Emzirirken de içebilirsin
Bilgegamze Minikkus7 ayni durumdayim dogumdan sonra 7 kilo vermistim geri aldim 6 sini uzerimde tam 16 kilo fazlavarve ben artik kendimden tiksinmeye başladım zor bir durum
Salihahiranur Merhaba canım bende emziririyorum kızım 8.5 aylık ben bugün itibariyle aralıklı oruca ve 30 dk Leslieye başladım
1621annesi Salihahiranur ya ne güzel aslında b3n gruplara katılmak istiyorum hatta ben acmak istedşm motivasyon grubu die instgramda ücretsiz herkez tecrübesini ve yaptıkLar7nı paylaşssın die amaç destek olmak bende bişeler öğrenir yaparım die🥺🥺 bi motivasyon veren yok
Salihahiranur 1621annesi canım valla azim meselesi bu ya ben çok pes ettim 😥 bu ilk günüm zor geçiyor ama ideal kiloya ulaşınca değecek inşallah
Minikkus7 1621annesi ben almadım.ama veremiyrm da doğumdan bana.kalan 14 kilo ben 25 ile doğuma gittim aşırı.sistim doktor hep.odem dedi ama demekki değilmiş
1621annesi Prensesannesiiiiii birtane buldum starlife die cok araştırdım sizim dediğiniz çay gibi emzirem annenlee 3 aydan itibaren kullanabiliyomui
Maviyesil121212 1621annesi yeşilçay bende cok etkili oluyor, azıcık da yememize dikkat etsek olur da ben malesef gece yemesini cok seviyorum :( bu Arada yeşilçaya limon ekleyin mutlaka
Prensesannesiiiiii Gokcehanim trend yol canım o çayı kullanan arkadaşlarım bayağı kilo verdi bana da onlar önerdi ben de aldım ve çok çok memnun kaldım 😊 yarın ölçüm günüm yarın paylaşırım farkı geçen haftayla 😊😊