Hipatya Günaydın anneler her annenin derdi olan bebeğimin kilosu iyimi tartışmasına giriyorum şaka şaka . Benim sormak istediğim 5 aya girdiğinizde bebeğiniz kaç Gr almıştı 100 Gr almış kızım bana nedense çok az geldi normal mi ya
mustafayamaninannesi Hipatya dr umuz 4.Aydan sonra 300 gr 700 gram almasını bekleriz demişti hareketlensinler için 100 gr bana da az geldi ama bilemedim dr unuza danıştınız mı
bilgemira Hipatya canim beslenmeye bagli anne sutu aliyormu bebegin aliyorsa sende dikkst et saglikli beslen mamada veriyorsan belki mama kilo aliminda iyi degildir kizim ayda 500 gram aliyordu
turkerg Az almis biraz. Bu aylarda kilo alimi yavasliyor ama 400 gram falan diye biliyorum. Oglum da daha az kilo almisti cok hareketli bebek. 5.5 ayda ek gida tadimlarina baslamistim cunku doymuyodu emmeyle gece de cok sik uyaniyodu emmek icin
Hipatya mustafayamaninannesi sağlık ocağına rota aşısına gittim orda tartırdım söyledim bu ay az aldığını bebeğinin kilosu ayına göre çok iyi sorun değil dedi hemşire ayına göre iyi de sonuçta o ay almamış denecek kadar az yani
bilgemira Hipatya benim kizimda sadece anne sutu aldo ama ben 5 aylikken hero beybinin kasik mamasini kullandim o aya kadar da kilo alimi biraz öndeydi .
Aybersa Hipatya birşey dedi mi doktor ,benim oğlum daha fazla almış notlardan baktım, emekleme vs dönemde daha azalıyor almasi
Hipatya Aybersa aile hekimine gittim sabah kilo boyu iyi olduğu için bu sorun olurak görülmüyo dedi ama evet az almış dedi sadece
Vuslat23 Bende ek gıdaya erken basladım hanı az az tadımlık gıbı en fazla bır kasık tı 4 ayında 7120 idi 5 te gittim 7560 olmuştu çok az geldı banada
Arenilay- Hipatya çok normal kuzum 3420 doğduk 4. Ayda 8740 gram geldi her ay ortalama 1 veya 1.250 aldı ama 5 ay 9300 geldi 500 gram almış doktor çok normal dedi 😊