EYLUL_TOPRAK38 Kafayı yemek üzeriyim 6 aylık olduk kizlar bugun kız annesiyim besigini saga aldım olmadi sola aldim olmadi ayak ucuna aldim olmadi iki haftada bir mobilyalarin ful yeri degisilirmi ben degistirdim ama ne yapsam olmuyir kızım besiginde uyumuyor besigine koyuyorum uyaniyor yanima aliyorum uyuyor ne yapacam ne olur yardim edin delirecem baba kızın ortasinda uyuyorum kaliteli bi sekilde uyuyamiyorum ayagina koluna yatcam diye allah korusun bogulma riskide oluyor cok uyanik uyurum ama insanlik halimiz bazen cok yorgun oluyorum 🤨🤨🤨🤨
inci_34 EYLUL_TOPRAK38 ayyy delirmeye yer arıyorsunuz sağlığı yerinde olsun hersey hallolur benimki de yatağında yatmıyor napayım bizde babasını salona gönderdik aylardır adam koltukta 😂bende yatağın kennarına sığıntı gibi yatıyorum kzımda bütün yatağı kaplıyor düşmesin diye bir tarafına kalın yastıklar dizdim aramızı da baya açıyorum. Uykum da kuş uykusu oldu zaten artık hıkkk dese kalkar oldum 🤷♀️🤷♀️🤷♀️Sağlık olsun napalım
gunessarenin_annesi EYLUL_TOPRAK38 Banane yani beşiği bu durumda kurtarıcı olabilir benim kızımda aynısıni yapıyor 😄
Rabiazulal EYLUL_TOPRAK38 bn içine en son iki kat elyaf yorgan katladım koydum o zaman yattı yatağı yumuşak gelmiyodur belkide
Tugcee11 EYLUL_TOPRAK38 ay bizde de aynı şey vardı asla beşiğinde uyumuyordu hep yanımızda uyuyodu tabi ben alıştırdım onu yanımızda uyumaya 😂 uyku eğitimine başladım 5. Gün bugun yine uykusu düzensiz ama en azından beşiğinde uyuyor artık
EYLUL_TOPRAK38 inci_34 ya canım öylede biz babasıyla hic ayri yatmadik küs olsakda o yatakda yatacaz dedik sagimda o solumda o guzel duygu ama ikisi bir sarilinca bunalim geciriyorm korkuyorumda bazen kizin ustunde elinde ayaginda yatacamd iye
Drykrm EYLUL_TOPRAK38 9 aylık oldu hala 3 kişi birlikte yatıyoruz, bi de kedi var o da ayak ucumda yatıyo 🤣🤣 walla bebeğim ne zaman hazır olursa yatağı ayırırım bugünler çok çabuk geçecek ve bir daha gelmeyecek bence stres yapmayın keyfini çıkarın. Uykunuz çok ağır değilse anne içgüdüsüyle üstüne falan yatmazsınız. Ben bir de işe başladım bölük pörçük uykuyla gidip geliyorum ama sağlığı keyfi yerinde olsun da gerisi halledilir
Aleynameva Ama çocuklar hep böyle değil mi ? 😍 6,5 ayligiz. Bir haftadir digisik modlardayiz. Bir sağımda memede bebeğim bir solumda gece uyurken. Kaliteli uyku diye bir şey mirildaniyorlar ama nerdeee ,🤣 Zaten tık sesine uyanır olmadık mı
EYLUL_TOPRAK38 Aleynameva oyle vala bn birgun bu sekil uykum olacagi aklima gelmzdi uykuyu cok seven ve cok uyuyanlardandim tabi bekarkn 😃
EYLUL_TOPRAK38 Eminos denedim canim olmadi sanki boyle gecd kalkip yanndamiyim deilmiym diye bakiyormus gibi onunu actim bizi gorsun diye bir gece uyudu ertesi gecr yine uyumadi
elif_2021 EYLUL_TOPRAK38 Hajajaj benimde derdimdi o sallnan hamak aldım tretyoldan beşik yerine en başta keşke bunu alsaydım aldığım günden beri rahatım sizde alın gece gündüz bunda uyuyoruz 🤭🥰
EYLUL_TOPRAK38 elif_2021 düsmuyormu canim masallh bizmkine arkani dönmeye gelmiyorki surekli yere koyuyorum bn dusmedi yer kalmadi
Tugbapoyraz Bizde beraber yatıyoruz ama ben derin uyuyorum çok şükür yattığı gibi kalkan biriyim hep milim kıpırdamam uyurken kendimi bildim bileli 3 kişi yatiyoz ben ortada baba oğul kenarda
EYLUL_TOPRAK38 Tugbapoyraz bnde kipirdamam ama ikisi bir gelip yapisinca birinin kolu birinn ayagi ustumde olunca uyku replksi donuyorum😀😀
Ikiprensintekprensesi2809 EYLUL_TOPRAK38 canım yatağında uyut koy beşiğine elini hemen üstünden çekme telefonda ninniye alıştır bence ben öyle ogrettim
EYLUL_TOPRAK38 Ikiprensintekprensesi2809 ninniyede alısık canim cizgi filim aciyorum tlfndan odada onu izler izler uyur ama beskde uyumaz oyle
Tugcee11 EYLUL_TOPRAK38 emzirip beşiğine yatırıyorum pış pış açıyorum elimlede pışpışlıyorum göğüsüne ağlaya ağlaya uyuyo 😂 ilk gün çok ağlıyodu artık mızırdanıyor. Kendi yatağında uyuduğu için sürekli beni aramıyor yanında