Meltemvske bebiskoooo yok canım 2 aylıkken mama değiştirdim o gün çok kustu bidaha değiştirmedim hep aptamil alıyoruz Allah razı olsun deneyim bi dişi çıkcak diye mi böyleler ya daha erken değil mi acaba
Meltemvske bebiskoooo alcam internetten canım Allah razı olsun inşallah bizimde düzelir biberonu tutar artık çok zor oldu uykusunda da yemiyor malesef zayıflıcak 😞
bebiskoooo Meltemvske alır kuzum bir de kucağına al gezdir etrafı izlesin keşif zamanı ben öyle yapıyorum 2 hafta çok zorlandım sonra düzeldi
Minikkusuumm Meltemvske 4. Ayda bizde yaşadık canim mama reddi bişey değiştirmeye gerek yok ben ayağımda sallayıp mayıştırıp doyuruyordum 4. Atağı diyorlar bu duruma
Meltemvske Minikkusuumm evet bende sallıyorum dalınca yediriyorum ama bazen yemiyor ağlayarak uyanıyo bırakıyo mamayı ne zaman geçti kuzum atak 😢
Meltemvske bebiskoooo denedik kuzum yok diliyle oynuyo emmiyo gezerkende tutmuyor biberonu bakalım tetagil granül alcam bide ondan sonra deneyim
Zunra Meltemvske canim benim kizimda icmedi oyle yapti mamayi degistirdim kabul eti doktorum dediki aynı mamayi icmekten sıkılmıştır degistir dedi sıkla biliyolarmis
Meltemvske Zunra bi kere değiştirdim çok kustu canım ondan değiştiremiyorum aşırı kustu ondan 😢 bakalım çareler bulmaya çalışıyom ama nafile elbet tutcak bigün 😬
bebiskoooo Meltemvske gezerken etrafı keşfetmek ister almaz ki kuzum zaten onun etrafı keşfe doyması lazım