Mutlu1anne Kızlar bir seneyi geçti sizin iziniz nasıl? Kabarık kırmızı ince uzun deri gibi benimki. Baya kabarık ama dışa doğru 😞 yani 10 ay öncekiyle aynı gibi. Ve bazen aşırı kaşınıyor çok rahatsız ediyor. Çözümü olan var mı
herseyguzelolacakk Mutlu1anne benimde 15 ay oldu. Hala kötü görünüyor. Ben hiçbişey kullanmadım ilaç krem vs. Öylece duruyo 🥲
Kuzeyin_annesi0 Mutlu1anne 10 ay oldu ve varla yok arasında resmen kendi kendine küçüldü ve belli belirsiz beyaz çizgi şeklinde 🙏
Nurtalib Mutlu1anne 2. sezeryanimi oldum benm ki berbat valla iki dikis izi var nerdeyse gecmiyor galiba bu izler
Teemo07 Mutlu1anne 5.5 ay oldu bende sıkıntı yok. Dedikleriniz hemen hemen geçti ama her gün kantaron sürdüm. Belki o işe yaramıştır. Kaşıntı vs de yok. Sadece ayağımı üşüttüğüm zaman kasık ağrım oluyor adet olacakmışım gibi 🤷🏻♀️ onunla alakası var mı bilemiyorum
Eslemasya Nurtalib aynî yerden olmadı mi ameliyatınız benmde 2. Doğumum biri 7 yaşında değeri 8 aylık tek iz aynı kesim yeri şükür ağrı sızı kaşıntı da yok
Yusufefem Mutlu1anne benimde öyle keloid benimkisi sadece orada değil bir kaç yerde daha var vücudumda
Mutlu1anne Anlaşıldı kabarıklık geçmicek gibi. Acaba bu farklılık doktordan dolayı mı yoksa bünye ile mi alakalı. Görüntüden geçtim zaten ama kaşıntı beni bitiyor.
Irmakkubra Mutlu1anne yengeme kaşınıo şiş diodu ikinci doğumunu yaptı doktoru farklıydı eski sezaryen yerinide açıp dikişleri düzeltmiş ve kapatmış şuan agrisida kaşıntısı da yok geçti dio sanırım doktordan kaynaklı
Mrl-sglm Mutlu1anne benim 6 ay oldu aynı dediğiniz gibi. Baya uzun sürmüş bende geçmesini bekliyordum 😢
Nurtalib Eslemasya ayni yerden kesilmis ama biraz kaydirmislar galiba ust uste gibi duruyor dikis izleri
Mutlu1anne Kantaron deneyim denememiştim. Doktorum bepantol vermişti sadece. Keloid denen şey oldu büyük ihtimalle
Ezgitpc Mutlu1anne benim ilk sezeryanım da yeri yok gibi olmuştu ama ikincide kabardı ikinci kez aynı yerde kesi olduğu için doktor normal dedi
Irmakkubra Mutlu1anne benimde aynen öyle dışarı doğru şiş kırmızı ve çok kaşınıo 9,5 ay oldu doğum yapalı