Muallime1 Kızlar 2 Sinovac olup sonra 1 biontech yaptıran var mıııı??? Ya emziriyorum çok etkiler mi ağır gelir mi ? Bilen yazsın lütfen 💉💉
Haydinn Muallime1 ben biontech oldum 1. Doz 2. Doz da yarın hemen emzirdim hemşireye de sormuştum sıkıntı olmaz demişti emzirmek
biroglusannesii Muallime1 ben bugün oldum 3 doz biontech şuan bir sıkıntı yok sadece kolum ağrıyor ama yan etkisi görenler de vardı çevremde kişiden kişiye değişiyor sanırım
Muallime1 Oguuu26 Ben de ben de yoğun bakım ünitesinde Bıontech olan çok az Allah korusun korkuyor insan 1 tane daha yaptırayım dedim ama az kişi var umarım yorum yapan çıkar
Mihrimah9 Yan etkisi illaki oluyor ama sınovac kroyuculuhı az ıkı sınobac bır bıontec yaptrdm ıkı ay snra dördüncü doz dediler bıontec ıkı doz olmalyms on gun snra dördüncü yaptrcam
Mys01-01 Muallime1 2 sınovac olduk 3 de gidio sınovac oldum dün babam 3 bıontech oldu baya sarsıldı korktum
Muhasebeciana Muallime1 kaynanam ve kaynatam 2 sinovac 1 biontech oldular bi sıkıntı olmadi kol agrisi disinda biontech agir bi asi cunku bende henuz 1 biontech oldum 2.ci asimin zamanini bekliyorum
Mys01-01 Muallime1 walla 3 sinovac oldum cnm bu sefer resmen şırınga doluydu fazla vuruyorlar ilkkez kemıklerım agrıdı bas agrısı yaptı
Muallime1 Kucukadamimm Değil zaten de yoğun bakım ünitesinde aşı oranlarında 3.Bıontech olunca koruması çok ondan sordum
Merivv Bende ilk dozu yaptrdım bıyontek 3 saat sonra emzırdım. Bazısı sutu sagıp vermıyormus. Ben emzırdım Ins Bır sıkntı olmaz. Bebıslerde olunca insan tereddüt edıyor
gunessarenin_annesi Momofaboy Muallime1 bende iki sinovac oldum 3 yu biontek düşünüyordum sağlık ocağındaki hemsiremde 3biontek yaparız dedi ama bu kişinin kendi kararı sonuçta bunyeden bünyeye değişiyor bana iyi gelen seni daha çok etkileyebilir mesela ben 🤔