Mom44454 Nazlicicegim ben kalkınca direk veriyorum yumurtasını koyuyorum sonra o haşlanıyor falan yarım saat geçiyor işte
Mom44454 Mom8763 aynen canım benimde öyleydi bide ben yemiyor diye bırakıyordum şimdi kucağıma oturtuyorum kendi videolarını falan açıyorum binbir çileyle bitiyor kase böyle böyle midesini büyüttüm galiba 😬😓
Mom8763 Marjinal_Anne2 benımde 21 aylık 9 kilo çok üzülüyorum 2 yaşına gircek yaşıtlarından çok çok geride
Marjinal_Anne2 Mom8763 çok iyi anlıyorum canm seni ; bizde aynıyız İnan her şeyi yapmaya çalışıyorum ama yok 😢😢
Mom44454 Mom8763 geçer inşallah canım bide ona yemek yedirirken bebek ağlama krizlerine giriyor bir yandqn bir yandan ben çıldırıyorum kendi kendine yemesini geçtim de enn azından benim elimden hızlı yesin nazlanmadan😬😑
Mom8763 Mom44454 kıyama ya o zaten zor benım ikisinde üşütmüş hasta gece uyumadılar tek başımayım birde
Mom44454 Mom8763 aynen canım bende tekim elin gurbetinde kimsesizlik zır geçen oğlum kusuyor bebek çatlıyor öyle anlarda sinirden ağlayasım geliyor 😕
Mom8763 Mom44454 allahım yardımcın olsun inşallah bu günler geçicek inşallah beraber oyun oyuncakları günler gelicek güzel günler ben kendimi böyle avutuyorum